Altijd inzicht in je internetverbinding

Iedereen heeft het wel eens meegemaakt: geen of een slechte internetverbinding. Ineens blijkt hoe afhankelijk je bent van het internet als je je werk goed wilt doen. Zo’n beetje alles verloopt via internet: e-mails, bestellingen, hosted telefonie en applicaties die je gebruikt voor je werk. Zonder internet staat jouw bedrijf stil en dat kan flinke problemen opleveren. Nooit meer zonder een stabiele internetverbinding zitten? Dan is Managed Netwerk de oplossing.

Problemen met verbinding direct oplossen

Met onze dienst Managed Netwerk wordt de internetlijn en de router 24 uur per dag en 7 dagen per week bewaakt. Als zich problemen voordoen, is dat direct inzichtelijk zodat een eventuele storing meteen verholpen kan worden. Je hoeft helemaal niks door te hebben, alles wordt achter de schermen snel en professioneel opgelost. Zo houd je de professionaliteit van jouw bedrijf hoog en je klanten tevreden. Naast dat het problemen sneller kan opsporen en verhelpen, biedt de dienst Managed Netwerk ook meer inzicht. Als blijkt dat de internetverbinding vaak overvol zit waardoor systemen trager werken, is het verstandig om als bedrijf misschien een betere bandbreedte te regelen.

Loop geen omzet mis door slecht internet

Een goed werkende internetverbinding levert meer op dan je denkt. Uit diverse onderzoeken blijkt dat medewerkers ontmoedigd worden door slechte internetverbindingen. Zo wordt het dus lastig om het productiviteitsniveau van een bedrijf hoog te houden. Interne effecten van zo’n slechte internetverbinding zijn bijvoorbeeld dat het versturen van een e-mail niet lukt, VoIP-communicatie hapert of browsen heel traag verloopt. Zo verlies je een hoop productiviteit van je medewerkers. Ook extern komen zaken als bereikbaarheid en reactiesnelheid in het geding. Dat is niet hoe je te boek wilt staan bij klanten als bedrijf. In het huidige economische klimaat waarin snel reageren en voorlopen op de competitie belangrijker is dan ooit te voren, kan een slechte internetverbinding er zelfs voor zorgen dat een bedrijf omzet misloopt.

Nieuwsgierig hoe jij dit kan toepassen op je business?

Neem dan snel en vrijblijvend contact op met een van onze specialisten of vraag een offerte aan! Offerte aanvragen