ICT partner voor je ICT oplossingen nodig?

Het belang van één ICT partner voor al jouw ICT oplossingen

Tegenwoordig zijn bedrijven en organisaties meer gedigitaliseerd dan ooit. Dit houdt ook in dat ICT oplossingen harder nodig zijn dan voorheen. In de praktijk blijkt dat het veel werk is om dit intern op te lossen. Dit leidt tot stress en kan afleiden van andere belangrijke taken. Een goede ICT partner voor al jouw ICT oplossingen is daarom tegenwoordig een must. Spreen ICT kan je hierbij helpen. In deze blog laten we je zien op welke vlakken we je zoal kunnen helpen en waarom je hierbij het beste voor één ICT partner kunt kiezen.

Alle ICT oplossingen binnen ons ICT Totaal pakket

Eén vaste ICT partner zorgt voor overzicht en zekerheid. Bovendien kun je bij ons profiteren van het ICT Totaal pakket. In dit pakket zitten alle ICT oplossingen die jouw bedrijf nodig heeft. Zo ontzorgen we je compleet en zorgen we voor een veilige, vertrouwde, stabiele en complete ICT vanuit de cloud. Hieronder bespreken we een aantal onderdelen uit dit pakket in meer detail.

Netwerkbeheer

Zowel intern als extern zorgen wij ervoor dat je over een snel, veilig, stabiel en betrouwbaar netwerk beschikt. Door de toenemende digitalisering is het internet belangrijker dan ooit. Het is jouw opening tot de digitale wereld die je in staat stelt om online te communiceren, bestanden op te slaan en ze te delen. Wat kun je verwachten van netwerkbeheer door Spreen ICT? > Een intelligente gateway/firewall en switches > Complete beveiliging voor apparaten en de online werkomgeving > Vaste aansluiting > Een stabiel Wi-Fi netwerk waar je op kunt bouwen > Intern en extern > Op afstand printen mogelijk

Werkplekbeheer

Een ander belangrijk onderdeel van ons ICT Totaal pakket is werkplekbeheer. Een kantoor is een goed voorbeeld van een werkplek, maar ook online werkplekken zijn een optie dankzij onze ICT vanuit de cloud. Wij stellen je medewerkers in staat om te werken waar en wanneer zij dat willen. Als je meer wilt lezen over werkplekbeheer door Spreen ICT, raden we je aan om deze blog te lezen.

Wachtwoorden kluis

Echt alle ICT oplossingen maken onderdeel uit van ons ICT Totaal pakket. Een goed voorbeeld hiervan is onze wachtwoorden kluis. Dankzij deze clouddienst worden je wachtwoorden veilig opgeslagen. Je hebt te allen tijde toegang tot je wachtwoorden en gebruikersnamen, waar je ook bent. Een wachtwoorden kluis is essentieel in de strijd tegen cybercriminaliteit. Hacks en gegevenslekken worden hiermee voorkomen.

Netwerkbeheer, werkplekbeheer en meer? Spreen ICT doet het

Spreen ICT is jouw ICT partner voor alle ICT oplossingen. Wij ontzorgen je bedrijf compleet. Neem gerust eens een kijkje om te zien wat ICT Totaal voor jou kan betekenen. Hierboven hebben we al een aantal onderdelen benoemd, maar ICT Totaal biedt je nog veel meer. Wil je meer weten? Je kunt contact met ons opnemen voor meer informatie of je kunt gratis en geheel vrijblijvend via onderstaande button een offerte aanvragen.

Offerte aanvragen