Hoe krijg je grip op je ict kosten?

Hoe krijg ik grip op de ICT kosten van mijn bedrijf?

Heeft je onderneming behoefte aan grip op de ICT uitgaven? Vanuit bedrijven horen we geregeld klachten over de onoverzichtelijke ICT voorzieningen waar ze gebruik van maken. De combinatie van diverse systemen, leveranciers en contracten zorgt ervoor dat ondernemers door de bomen het bos niet meer zien. De efficiëntie van de ICT wordt hier niet bepaald door bevorderd, maar het zorgt er ook voor dat je bedrijf de grip op de ICT kosten kwijt is geraakt. Dit kan anders. Kies je voor het ICT Totaal pakket van Spreen ICT, dan beschik je over een vertrouwde partner voor alle ICT voorzieningen van je bedrijf. Er zijn drie pakketten waar je uit kunt kiezen, waarbij je zelf kunt bepalen welk pakket het beste bij jouw onderneming past. Bovendien behoort maatwerk bij ons tot de mogelijkheden. In deze blog vertellen we je meer over onze ICT Totaal pakketten, wat je hiervan kunt verwachten, wat de ICT kosten voor je bedrijf worden en hoe deze pakketten je helpen om grip op je ICT uitgaven te krijgen.

Welke ICT Totaal pakketten zijn er?

In totaal zijn er drie uitvoeringen van het ICT Totaal pakket waar je bedrijf van kan profiteren. Ten eerste is er het standaard ICT Totaal pakket. Dit pakket vormt de veilige basis voor jouw bedrijf. Je profiteert van allerlei software en programma’s die het werkende leven gemakkelijker maken. Een goed voorbeeld hiervan zijn de inbegrepen licenties voor Office, email en back-ups. Profiteer van functies zoals een persoonlijke mailbox en de synchronisatie van bestanden naar een online locatie. Wij voeren het netwerkbeheer voor je uit. Hulp op afstand zit in de kosten inbegrepen. Daarnaast is er het ICT Totaal Plus pakket. Je profiteert hierbij van alle voordelen van het standaard ICT Totaal pakket plus een aantal extra’s. Alle support zit inbegrepen, zoals support op de gehele omgeving en support op locatie. Aan je mailomgeving voegen we een extra laag beveiliging toe. Daarnaast schuiven we vaker bij je aan voor een periodiek ICT consult. Tot slot is er het ICT Totaal Premium pakket. Dit is het beste van het beste dat we te bieden hebben. Bij dit pakket profiteer je van extra programma’s en functionaliteiten zoals een LastPass wachtwoordkluis, een email handtekening manager en Enterprise level email security.

Wat zijn de ICT kosten per medewerker?

Wij berekenen de ICT kosten per medewerker. Je kunt ook de ICT kosten per werkplek invoeren, mocht je dit prefereren. Het standaard ICT Totaal pakket kost je bedrijf €49 per maand per medewerker. Het ICT Totaal Plus pakket kost €59 per maand per medewerker. Het ICT Totaal Premium pakket kost je €69 per maand per medewerker. Er kan gekozen worden voor een maandabonnement of een jaarabonnement. Je kunt de exacte tarieven voor jouw bedrijf berekenen via onze website. Hierbij bereken je de ICT kosten per medewerker door aan te geven uit hoeveel medewerkers je organisatie bestaat.

Grip op je ICT uitgaven dankzij Spreen ICT

Dankzij onze ICT Totaal pakketten regelt één vaste partner voor een vast bedrag per maand per medewerker jouw gehele ICT. Dit zorgt voor overzicht, vaste kosten en duidelijkheid. Veilig, vertrouwd, stabiel en compleet. Zo krijg je weer grip op de kosten van je ICT beheer. Je bedrijf zal niet meer onnodige kosten kwijt zijn aan meerdere contracten en meerdere leveranciers. Je bepaalt zelf welke uitvoering van ICT Totaal je kiest. Geïnteresseerd in onze diensten en pakketten? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.