veilige online werkplek nodig?

Het belang van een veilige online werkplek

Door de hoge mate van digitalisering is de cyber security van je bedrijf belangrijker dan ooit. Natuurlijk is je kantoor je werkplek, maar tegenwoordig heb je ook je online werkplek. Ook online wil je over een veilige werkplek kunnen beschikken. Daarom wil je er zeker van zijn dat de beveiliging op orde is. Je wilt niet met je bedrijf in het nieuws komen vanwege een datalek of virusaanval. Spreen ICT kan een compleet veilige ICT voor je verzorgen. In deze blog vertellen we je meer over hoe we een veilige werkplek voor je kunnen bewerkstelligen.

Goede cyber security voor je bedrijf

In het nieuws zie je geregeld berichten voorbij komen over de gebrekkige cyber security van bedrijven. Vele factoren kunnen leiden tot een onveilige online werkplek. Hierbij kun je onder meer denken aan software die niet wordt geüpdatet, medewerkers die zich niet aan veiligheidsprotocollen houden, verouderde virusscanners en slecht netwerkbeheer. De gevolgen hiervan zijn niet te overzien. Zo kunnen gevoelige gegevens van cliënten op straat komen te liggen, kan ransomware ervoor zorgen dat je een som geld op tafel moet leggen zodat je weer bij je gegevens kunt of kunnen klanten je online platform niet bereiken. Goede cyber security voor je bedrijf beschermt je hiertegen en zorgt voor een veilige online werkplek. Zoek je een alles-in-één ICT oplossing voor jouw bedrijf, inclusief cyber security van topniveau, dan kies je voor ICT Totaal van Spreen ICT.

Veilig mailen met Defender for Business

Eén van de onderdelen van ICT Totaal is veilig mailen. Via de mail communiceren je werknemers met klanten, zakelijke relaties en andere medewerkers. Ze ontvangen hier ook allerlei mailtjes van derde partijen. Helaas sturen ook criminelen phishingsmail op deze wijze. Door hierop te klikken, kunnen gegevens gestolen worden. Wij maken veilig mailen mogelijk met behulp van Defender for Business. Hiermee beschikt iedere medewerker over een moderne mailbox die optimaal beveiligd wordt. Je hebt zelfs de optie om je mails te versleutelen. Zo wordt het voor kwaadwillenden nog moeilijker om bij jouw gegevens te geraken. Bestanden worden veilig opgeslagen en gesynchroniseerd met de cloud. Zo kun je bij je bestanden waar en wanneer jij dat wilt vanaf je eigen device. Zo ontstaat er een veilige werkplek, waar je ook werkt.

Veilig mailen en meer dankzij ICT Totaal van Spreen ICT

Veilig mailen met Defender for Business is één van de manieren waarop wij een veilige online werkplek mogelijk maken. Maar er is nog meer als je kiest voor ICT Totaal van Spreen ICT. Wij ontzorgen je compleet op het gebied van ICT. Met behulp van netwerkbeheer en werkplekbeheer zorgen we voor continue beveiliging. Alle software wordt voorzien van de laatste updates en er zijn vele clouddiensten die bijdragen aan de veiligheid van je bedrijf. Dankzij onze Veilig Internet Training krijgen je medewerkers inzicht in veelgemaakte fouten. Wil je ons laten helpen om de cyber security van je bedrijf te optimaliseren? Neem nu contact met ons op of vraag een offerte aan.

Offerte aanvragen