Spreen ICT: jouw ICT bedrijf in Zwolle

ICT bedrijven in Zwolle zijn er genoeg, maar is er ook een ICT bedrijf in Zwolle dat je bedrijf voorziet van alle ICT voorzieningen die nodig zijn? Het antwoord is ja, want voor al jouw ICT in Zwolle kun je terecht bij Spreen ICT. Wij werken vanuit Hoogeveen en komen meermaals op locatie in Zwolle.

 

Onze ICT oplossingen

 

Als ondernemer is ICT iets waar je niet te veel tijd aan kwijt wilt zijn. Je moet er op kunnen bouwen zonder dat je er omkijken naar hebt. Zo denken wij er ook over. Daarom regelen wij al jouw ICT in Zwolle, op een veilige en vertrouwde manier. Eén leverancier voor al je ICT, zo simpel is het. Daar heb je niet meerdere ICT bedrijven in Zwolle voor nodig.

Al je ICT in 1 contract

  • > Alles in 1 oplossing
  • > Vast bedrag per maand
  • > Inclusief ondersteuning

ICT specialist in Zwolle

Spreen ICT staat klaar voor ondernemers die zich niet bezig willen houden met zaken zoals computers, netwerkverbindingen, werkplekbeheer, virusscanners en meer. Jij wilt je kunnen focussen op je core business. Dat snappen wij helemaal. Daarom nemen wij alle ICT zaken van je over. Wij hebben jaren aan ervaring met ICT oplossingen voor MKB bedrijven. Wij ontzorgen je door als specialist alle ICT voorzieningen voor je te regelen. Profiteer ook van onze expertise, advies, automatisering en consultancy.

Wij geloven niet in ‘one size fits all’ oplossingen. We denken met je mee. Daarom behoren maatwerk ICT oplossingen tot de mogelijkheden. Ook kun je bij ons terecht voor andere zaken die de bedrijfsvoering makkelijker maken, zoals bijvoorbeeld telefonie. Waar je ook voor kiest, ons ICT Totaal pakket zal de veilige basis voor jouw onderneming vormen.

Wat is ICT Totaal?

Als we zeggen dat wij alle ICT voor bedrijven in Zwolle kunnen regelen, dan menen we dit ook. Dankzij ons ICT Totaal pakket beschik je over alles op het gebied van ICT, vanuit één leverancier. Dat is de overzichtelijkheid die je bedrijf nodig heeft. Er zijn drie ICT Totaal uitvoeringen waar je voor kunt kiezen. Welk pakket je ook kiest, het geheel kan gepersonaliseerd worden. Wij luisteren naar jouw wensen en voorkeuren en kunnen alles specifiek aanpassen aan jouw organisatie. Aanvullende software behoort tot de mogelijkheden. Ook het migreren van bedrijfsspecifieke software naar Microsoft Azure servers is een optie. De mogelijkheden zijn enorm.

Bij ons ICT bedrijf in de regio Zwolle kun je kiezen uit drie ICT Totaal pakketten. Ten eerste is er het basispakket ICT Totaal. Dit bevat de essentiële zaken zoals een beveiligde bedrijfsomgeving die door ons beheerd wordt, licenties voor Microsoft Office, eigen veilige mailboxen voor alle werknemers, veilige bestandsopslag, back-ups, hulp op afstand voor de Microsoft 365 omgeving en nog veel meer. ICT Totaal Plus biedt je dit plus support op de gehele omgeving, hulp op locatie en een periodiek ICT Consult. ICT Totaal Premium is het ultieme totaalpakket met onder meer extra’s zoals enterprise level email security en een eigen wachtwoordkluis van LastPass. Bekijk nu de tarieven en de functies van ieder pakket op onze website.

Beter werken en samenwerken

Ons ICT bedrijf in Zwolle heeft als doel om MKB bedrijven beter te laten werken. ICT voorzieningen van een hoog niveau zijn van essentieel belang hiervoor. Wij staan je op dit vlak bij. Dit doen we onder meer door je netwerk en je werkplekken te beheren. Er kan ingesteld worden wie tot je bedrijf behoren, welke rechten ze hebben en met welke apparaten ze toegang krijgen tot de online omgeving. Dankzij de ICT vanuit de cloud kan er altijd en overal gewerkt worden. Programma’s zoals Microsoft Teams dragen bij aan een betere en efficiëntere samenwerking. Spreen ICT heeft ook jouw bedrijf in Zwolle een hoop te bieden.

Laat Spreen ICT jouw ICT in Zwolle verzorgen

Je bent bij ons aan het juiste adres voor ICT in Zwolle gericht op het MKB. Onze diensten voorzien je van alle ICT oplossingen die je onderneming nodig heeft. Hierbij kun je onder meer denken aan cloud werkplekken, beveiliging van alle apparaten en bestanden, back-ups met continue synchronisatie, password managers, een eigen clientportaal, veilig mailen, stabiel internet, wifi met een 100% dekkingsgraad en nog veel meer. Benieuwd naar wat wij voor je kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op.