Spreen ICT ICT pakket voor de groothandel

Binnen de groothandel verhandelen ondernemingen goederen die buiten de eigen onderneming geproduceerd zijn. Groothandelaren zijn er in allerlei soorten en maten: importeurs, exporteurs, handelshuizen en nog veel meer. Tot welke categorie jouw onderneming ook behoort, het staat buiten kijf dat ICT van een hoge kwaliteit van groot belang is. Toch zijn er nog altijd veel groothandelaren die met meerdere leveranciers meerdere contracten aangaan voor allerlei ICT voorzieningen. In de praktijk raken veel ondernemers hierdoor het overzicht kwijt. Voorkom dit probleem en laat jouw gehele ICT uitvoeren door Spreen ICT.

Al je ICT en Telefonie in 1 contract

Vast bedrag per medewerker per maand.

  • Veilige ICT
  • 1 vertrouwde leverancier
  • Persoonlijk Maatwerk
  • Alleen het beste is voor ons genoeg
  • Incl. onderhoud en ondersteuning
Jari Techniek groeit en blijft groeien. Spreen ICT is de ICT Partner die helpt bij het groeien en de continuïteit en veiligheid waarborgt: ''Ik voelde direct een vertrouwensband met Spreen ICT. Dat vertrouwen in nooit geschaad en daar ben ik erg blij mee’’
Robert Eiting – All Parts Jari Techniek
- Directeur Lees verder

Veel ervaring met uiteenlopende branches

In de loop der jaren hebben wij verschillende ondernemingen binnen de groothandel bijgestaan op het gebied van ICT. Wij ontzorgen groothandelaren geheel op dit vlak. De complete ICT kan door ons verzorgd worden. Jouw werknemers en jij hebben hier geen omkijken meer naar, zodat iedereen binnen het bedrijf zich beter kan focussen op zijn belangrijkste taken. We nemen je alles uit handen, van netwerkbeheer tot aan het updaten van jouw software. Zelfs zakelijke telefonie kunnen wij voor je regelen. We hebben meerdere jaren aan ervaring op dit gebied. Bovendien hebben wij allerlei soorten groothandelaren geholpen met verschillende goederen: automaterialen, pomp- en leidingsystemen, verpakkingsmaterialen, verlichting en nog veel meer.

 

Automatiseren van diverse bedrijfsprocessen

Eén van de manieren waarop we jouw onderneming kunnen helpen is het automatiseren van diverse processen. Automatisering houdt in dat specifieke processen worden overgenomen door computers of machines, waar deze taken voorheen door mensen uitgevoerd moesten worden. Dit houdt in dat werknemers zich voortaan op andere taken kunnen richten, terwijl het proces geautomatiseerd en efficiënt uit wordt gevoerd. Processen die geautomatiseerd kunnen worden, en dus efficiënter uitgevoerd kunnen worden, zijn onder meer inkoop, verkoop en voorraadbeheer. Dit scheelt een hoop tijd en moeite. Je zult zien dat de productiviteit stijgt en dat ook andere processen soepeler verlopen. Er wordt algeheel efficiënter gewerkt.

Betere samenwerking intern

Jouw warehouse, eventueel inclusief buitenterrein, kan een zeer grote oppervlakte bestrijken. Logischerwijs wil je op het gehele terrein beschikken over Wifi. Toch zien we nog te vaak dat de Wifi niet alle hoeken van het terrein bereikt. Zonde, want dit vermindert de bereikbaarheid van jouw werknemers. Wij verzorgen de implementatie en beheer van Wifi voor enorme oppervlakten, zodat je er zeker van bent dat jij en jouw medewerkers overal verbinding kunnen maken met het internet.

Hetzelfde geldt op telefonisch vlak. Je wilt niet dat jouw werknemers niet meer bereikbaar zijn in het geval van stroomuitval of een lokale storing. In dat geval kunnen we ervoor zorgen dat een professioneel DECT-systeem geïmplementeerd wordt binnen jouw onderneming. Dankzij deze technologie beschik je altijd over telefonie van een hoge digitale kwaliteit. Dergelijke interne telefonie oplossingen zorgen voor een efficiëntere samenwerking tussen bedrijfsafdelingen. Bovendien blijf je ook voor jouw klanten altijd

bereikbaar dankzij telefoneren vanuit de cloud. Hierbij maakt de locatie niet uit, of je nu binnen jouw eigen warehouse bent of onderweg naar een klant.

Alles vanuit één online omgeving

Voor bedrijven binnen de groothandel is overzichtelijkheid van groot belang. Op onoverzichtelijke ICT toepassingen zit niemand te wachten. Wij pakken dit anders aan. Wij zorgen voor een overzichtelijke en toegankelijke online omgeving die gemakkelijk te gebruiken is voor al jouw medewerkers. Wij hebben ruim ervaring met het begeleiden en bijsturen van koppelingsprocessen tussen verschillende software pakketten. Wij helpen jou en jouw werknemers om zo soepel mogelijk te kunnen werken.

Kies voor de complete ICT van Spreen ICT

Voor de wholesale sector is het een aanrader om de gehele ICT te laten verzorgen door één leverancier. Wij maken dit mogelijk met behulp van ons ICT-Totaalpakket. ICT Totaal omvat alles wat je nodig heeft: netwerkbeheer, email, back-ups, online werkplekbeheer, softwarelicenties, een gepersonaliseerde omgeving, de beste beveiliging en nog veel meer. Voor een vast bedrag per medewerker per maand ontzorgen wij groothandelaren compleet op het gebied van ICT. Op dit vlak hebben wij jaren aan ervaring en een hoop kennis. Ben je benieuwd naar wat wij voor jou en jouw onderneming kunnen betekenen? Vraag dan nu online een adviesgesprek aan of neem contact met ons op voor meer informatie.

Neem contact met ons op