ICT voor MKB bedrijven

Voor jou MKB bedrijf zit u niet te wachten op gedoe omtrent uw ICT. Toch pakken een hoop bedrijven het nog altijd niet optimaal aan. Ze maken gebruik van onoverzichtelijke ICT-voorzieningen die geleverd worden door meerdere leveranciers. Dat gaat ook gepaard met extra contracten. Overzicht en samenhang ontbreekt compleet. Zonde, want voor moderne MKB bedrijven is goede ICT belangrijker dan ooit. Overweeg daarom om met één ICT-leverancier in zee te gaan. Kies je voor ons ICT-Totaalpakket, dan ontzorgen wij jou compleet op het gebied van ICT. In deze blog geven we jou meer over het verzorgen van ICT voor MKB bedrijven.

Waarom kiest u voor één partner voor uw ICT?

Onoverzichtelijkheid is het laatste wat je wil voor de ICT van uw bedrijf. Toch zijn er genoeg bedrijven die meerdere leveranciers hebben voor allerlei ICT-voorzieningen. In de praktijk levert dit geregeld problemen op. Verschillende partijen werken langs elkaar af of lopen elkaar voor de voeten. Diverse applicaties zijn niet op elkaar afgestemd. Dit moet efficiënter kunnen. Dat vinden wij ook. Daarom kan je bij ons terecht voor een totaaloplossing op het gebied van ICT. Wij zijn de enige leverancier voor alles wat je nodig hebt op het gebied van ICT, van werkplekbeheer tot aan Zakelijke Telefonie. Dit zorgt voor overzicht en rust.

Veilige ICT Omgeving

De laatste jaren komt het in het nieuws steeds vaker voorbij: bedrijven die getroffen worden door virussen. De oorzaak verschilt iedere keer. Soms gaat het om een DDoS aanval die de website van een bedrijf compleet lam legt. Andere keren heeft een medewerker geklikt op een link in een phishingmail of een malafide bijlage geopend. Dit kan allerlei soorten virussen tot gevolg hebben. Zo kan er malware op een computer worden gezet, waarmee cybercriminelen systemen verstoren of gevoelige info verzamelen. Daarnaast kan ransomware worden ingezet, waarbij uw data gegijzeld wordt. Alleen door een flinke som te betalen, krijg je jouw data terug. Dergelijke problemen kunnen dodelijk zijn voor een MKB bedrijf. Daarom is het belangrijk dat de beveiliging van uw ICT op orde is. Wij helpen je hier graag bij. Wij zorgen ervoor dat u gemakkelijk kunt inloggen op ieder werktoestel, dat voorzien is van de meest recente beveiligingssoftware. Uw werknemers kunnen werken waar en wanneer zij dat willen, zonder dat ze zich zorgen hoeven te maken over virussen. Bovendien is onze helpdesk altijd bereikbaar en helpen wij snel wanneer dat nodig is.

Spreen ICT: dé ICT partner voor uw MKB bedrijf

Eén leverancier voor al uw ICT, zo makkelijk kan het zijn. Dit zorgt voor overzicht en rust. Wij regelen alles voor jullie: werkplekbeheer, beveiliging, support, e-mail, back-up, software, netwerkbeheer, zakelijke telefonie en nog veel meer. Maatwerk behoort bij ons tot de mogelijkheden. Extra en aanvullende software behoort bijvoorbeeld tot de mogelijkheden, afgesteld op de behoeften van uw bedrijf. Dit alles wordt gedaan vanuit de cloud. Zo kan iedere medewerker altijd en overal aan de slag gaan. We vertellen je er graag meer over tijdens een adviesgesprek. Heb je nog andere vragen? Je kunt altijd contact met ons opnemen.