Martijn Spreen
Managing Director

Hallo, ik ben Martijn Spreen, oprichter en trotse eigenaar van Spreen ICT. Al sinds mijn tienerjaren bezig met computers en ICT. Vroeger voornamelijk met de technische kant. Tegenwoordig met de commerciele kant, de bedrijfsvoering en in de aansturing van mijn technische team.

Na 6 jaar in Groningen te hebben gewoond en gestudeerd ben in weer terug gekomen naar Hoogeveen. Tijdens mijn studie mocht ik een half jaar in Flagstaff, Arizona verblijven. En die uitgebreide kennismaking met Amerika heeft er voor gezorgd dat ik ben gaan houden van het land. Daar besteed ik dus graag mijn vrije tijd. De enorme diversiteit in schitterende landschappen, de wegen waar geen einde aan lijkt te komen en het prettige klimaat maken dat ik het land, het liefst elk jaar, met veel plezier bezoek.

Vanuit mijn studententijd begon ik in 2003 met een computerwinkel voor consumenten in Hoogeveen. In 2011 is de winkel gesloten en heeft de transitie plaatsgevonden naar de zakelijke dienstverlening. Vanuit ons moderne kantoor op het industrieterrein in Hoogeveen bedienen wij onze klanten op een proactieve en oprecht betrokken manier.

Ik vind het een uitdaging om met nieuwe technieken onze relaties op een alsmaar efficiëntere en betere manier te bedienen. Binnen onze organisatie besteden wij dan ook veel tijd en middelen aan innovatie en structuur. Ik heb de ambitie om met Spreen ICT de komende jaren op een gezond tempo door te groeien en het team uit te breiden.