Zo krijg je altijd je collega te pakken

Zo krijg je altijd je collega te pakken

De situatie: je hebt een vraag voor een collega. Je belt hem eerst op zijn vaste nummer. Hij neemt niet op. Vervolgens draai je zijn mobiele nummer. Voicemail. Als het echt dringend is, probeer je misschien ook nog wel zijn privénummer en je stuurt hem sowieso een e-mail, appje of sms. Je hebt namelijk geen idee wanneer hij precies bereikbaar is. Herkenbaar? Maak het verleden tijd met vast mobiel-integratie.

Overzicht in beschikbaarheid: vast mobiel-integratie

Met vast mobiel-integratie krijg je alle telefoongesprekken, ook die van je vaste lijn, binnen op je mobiele telefoon. Één belletje naar het vaste nummer van die collega is dus genoeg om erachter te komen dat hij of zij niet bereikbaar is. Maar het wordt nog overzichtelijker: met vast mobiel-integratie heb je continue inzicht in de status van je collega's. Bijvoorbeeld of ze misschien in een afspraak zitten op het moment dat jij belt. Zo weet je dat je het over een half uurtje gewoon nog een keer kunt proberen, in plaats van er een e-mail aan te wijden. Daarnaast verandert ook de status bij een groepsgesprek als iemand bezet is.

Minder kosten

Één van de grootste voordelen van vast mobiel-integratie is dat het kostenbesparend is. Die kostenbesparing zit hem in het feit dat je minder gesprekken hebt omdat je maar één keer hoeft te bellen. Daarnaast weet je van te voren of je collega beschikbaar is en of het handig is om te bellen. Al met al verlies je dus geen kostbare tijd aan nutteloze belpogingen en dat is weer goed voor de productiviteit. Naast de kostenbesparing en de efficiëntie, zijn er nog meer voordelen aan vast mobiel-integratie. Zo heb je de betrouwbare uitstraling van een vast geografisch nummer om mee te bellen en op gebeld te worden. Daarnaast is het een stuk overzichtelijker: je hebt maar één voicemail inbox voor vaste en mobiele telefonie en ook maar één factuur voor mobiele en vaste telefonie, dat scheelt weer verwerkingskosten. Ook fijn: het kan met elke mobiele telefoon. Wil je meer informatie over vast mobiel-integratie en hoe dit er voor jouw bedrijf uit ziet? Neem dan contact op met ons via e-mail (martijn@spreenict.nl) of vraag een offerte aan. Offerte aanvragen