Spreen ICT Ervaren ICT-partner voor Makelaardij

Ben je voor jouw makelaardij op zoek naar één oplossing voor al jouw ICT? Spreen ICT ontzorgt jouw makelaardij compleet. Voor een vast bedrag per medewerker per maand kan iedere makelaar met minstens vijf werknemers de gehele ICT door ons laten verzorgen. Geen gedoe meer met meerdere leveranciers, contracten en systemen. Door te kiezen voor één leverancier zorg je voor overzichtelijkheid en rust. Bovendien hebben wij vele jaren aan ervaring binnen deze branche. Hieronder vertellen we je meer over wat we voor jouw makelaardij kunnen betekenen.

Al je ICT en Telefonie in 1 contract

Vast bedrag per medewerker per maand.

  • Veilige ICT
  • 1 vertrouwde leverancier
  • Persoonlijk Maatwerk
  • Alleen het beste is voor ons genoeg
  • Incl. onderhoud en ondersteuning
“Spreen ICT begrijpt het essentiële belang van het goed werken van ons netwerk, het internet en de cloud. Wanneer we een probleem hebben of een vraag, dan staan ze direct voor ons klaar.“
Dieneke Hentenaar - Medeoprichter van Hentenaar Makelaardij
Lees verder

De gehele ICT vanuit de cloud

Niet alleen verzorgen wij de gehele ICT als onderdeel van ons totaalpakket, maar dit gebeurt allemaal vanuit de cloud. Het gehele netwerk kan vanuit hier geregeld worden. Een groot voordeel van werken vanuit de cloud is dat toegang overal mogelijk is. Het enige wat jouw medewerkers nodig hebben is een internetverbinding. Hierdoor kunnen zij werken waar en wanneer zij dat willen. Op kantoor, thuis, op weg naar een bezichtiging en nog veel meer. Iedere medewerker heeft de beschikking over maximaal drie toestellen in de omgeving.

Telefooncentrale koppelen aan Realworks

Een ander goed voorbeeld hiervan is de integratie tool die ontwikkeld is voor telefonie. Dit maakt het mogelijk om de telefooncentrale te koppelen aan Realworks, hét CRM voor makelaars van dit moment. 90% van alle makelaardijen in Nederland maakt gebruik van dit CRM systeem. Dankzij deze koppeling krijg je meer inzicht in wie er belt, kun je gemakkelijker bellen door te klikken en wordt de gespreksgeschiedenis bijgehouden.

Dankzij het gebruik van een eigen netwerk ben je er zeker van dat de gesprekken compleet veilig zijn. Er kan gebeld worden met meerdere toestellen: vanaf je smartphone, tablet, laptop, PC of een vast toestel. Door de koppeling met Realworks hebben medewerkers bovendien altijd hun klantgegevens bij de hand. Via de applicatie krijg je direct inzicht in welke klant je aan de lijn hebt. Dankzij de integratie tool ben je ervan verzekerd dat jouw makelaardij nog efficiënter aan de slag kan gaan.

Maatwerk ICT voor de makelaardij

Naast ICT Totaal is het mogelijk dat jouw makelaardij aanvullend maatwerk vereist. Ook in dat geval ben je bij ons aan het juiste adres. Wij staan je bij met bedrijfsspecifieke oplossingen. Van alles is mogelijk, van een eigen cloudserver tot aan een Veilig Internet Training voor jouw medewerkers. Kijk gerust eens rond op onze website om te ontdekken welke ICT maatwerk oplossingen wij je kunnen aanbieden.

ICT Totaal voor de makelaardij

ICT voor de makelaardij behoort tot onze specialiteiten. Ons ICT-Totaalpakket is alles wat je nodig hebt. Door de jaren heen hebben wij al meerdere makelaardijen compleet ontzorgt op het gebied van ICT. Ook jouw makelaardij staan we met veel enthousiasme bij. Wij weten exact welke tools je nodig hebt om jouw bedrijfsprocessen te verbeteren. Hierdoor kunnen de binnen- en buitendienst medewerkers nog efficiënter met elkaar samenwerken. Ook naar zaken zoals werkplekbeheer en netwerkbeheer heb je geen omkijken meer. Daarom kies je voor Spreen ICT. Vraag nu een adviesgesprek aan of neem contact met ons op voor meer informatie.

Neem contact met ons op