Onze organisatie

Spreen ICT is jouw specialist in de regio Hoogeveen voor al jouw ICT en Telefonie. 1 organisatie voor al je communicatie. Duidelijk, transparant en vertrouwd. Wij verdiepen ons in jouw organisatie en kennen jouw situatie en behoeften. Wij zijn meer dan je leverancier, wij zijn je partner.

Even voorstellen

Zekerheid

Onze twee basispakketten dekken alle basisbehoeften die jouw organisatie nodig heeft op gebied van ICT en Telefonie. Elke maand betaal jij hetzelfde bedrag per medewerker, met een minimum van 5 medewerkers voor een totaalpakket waar ook echt alles in zit. Zelfs de nieuwste versies en de laatste updates. Zo werk jij snel en veilig zonder zorgen en vervelende verrassingen. En mocht er iets aangepast moeten worden, of hapert er iets, dan staan wij voor je klaar.

Ons concept

Wij geloven in ons concept. Een concept waarbij jij volledig ontzorgt wordt op het gebied van ICT en Telefonie. Om dit te kunnen bereiken werken wij ook alleen met de beste merken, software en diensten. Kwaliteitsproducten die zorgen voor veiligheid en betrouwbaarheid. Ons team van specialisten staat garant voor de keuzes die wij maken. Innovatieve en ambitieuze keuzes, gebaseerd op uitmuntende kennis en ervaring. Wij weten wat de beste oplossing is voor jouw organisatie. Benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op.