Jouw ICT bedrijf in regio Beilen

Op zoek naar een ICT bedrijf in Beilen? Spreen ICT is, vanuit Hoogeveen, jouw vaste partner op het gebied van ICT. Wij verzorgen de gehele ICT, zodat je niet meer met verschillende leveranciers en meerdere contracten te maken hebt. Zo behoud je als ondernemer het overzicht. Dankzij onze ICT oplossingen kun jij je focussen op je bedrijf en heb je geen omkijken naar computers, netwerken, werkplekbeheer, bereikbaarheid en nog meer zaken. We staan je bij op alle ICT fronten, zodat jij en je werknemers efficiënter kunnen werken. Door de jaren heen hebben wij meerdere bedrijven bijgestaan op het gebied van ICT in Beilen. Mogen we ook jouw onderneming vooruithelpen?

 

Onze ICT oplossingen

 

Wij verzorgen jouw ICT in Beilen

Maak je gebruik van de diensten van meerdere ICT bedrijven in Beilen? In de praktijk zorgt dit vaak voor onrust en onoverzichtelijkheid. Er moet met diverse leveranciers gecommuniceerd worden, er zijn meerdere contracten en het overzicht ontbreekt. Als je geen zorgen wilt hebben over je ICT zaken en de focus volledig wilt kunnen leggen op jouw werkzaamheden, dan kies je voor ons ICT bedrijf in Beilen. Wij leveren de complete ICT van je bedrijf. Je bent bij ons aan het juiste adres voor advies, automatisering en consultancy. Daarnaast kun je bij ons terecht voor telefonie (VoIP) en maatwerk oplossingen. Daarom zijn we jouw ideale ICT partner dichtbij Beilen.

Al je ICT in 1 contract

  • > Alles in 1 oplossing
  • > Vast bedrag per maand
  • > Inclusief ondersteuning

Profiteer van de voordelen van ICT Totaal

Onze ICT voorzieningen hebben we samengebracht in een overzichtelijk pakket: ICT Totaal. Dit pakket is verkrijgbaar in drie uitvoeringen, zodat er altijd een pakket te vinden is dat het beste aansluit bij jouw organisatie. Bovendien kunnen deze pakketten gepersonaliseerd worden. Zo zorgen wij ervoor dat jij voorzien wordt in al jouw ICT behoeften. Zo behoort aanvullende software tot de mogelijkheden en kunnen wij er bijvoorbeeld voor zorgen dat je gebruik kunt blijven maken van bedrijfsspecifieke software binnen de online omgeving. Bij ons heb je de keuze uit de volgende drie ICT Totaal pakketten:

  • ICT Totaal: dit is het basispakket. Dit pakket vormt een solide ICT fundament voor ieder MKB bedrijf. Inclusief bedrijfsomgeving, beveiligde mailboxen, bestandopslag, back-ups, synchronisatie, Office licenties, hulp op afstand en meer.
  • ICT Totaal Plus: perfect als je bedrijf wil beschikken over een complete support, inclusief hulp op locatie en periodiek overleg.
  • ICT Totaal Premium: het ultieme ICT Totaal pakket. Je bedrijfsomgeving wordt tot in de kleinste details optimaal beveiligd en beheerd. Inclusief extra functionaliteiten zoals bijvoorbeeld een eigen wachtwoordenkluis voor je bedrijf.

Een veilige basis voor al jouw werkzaamheden

ICT Totaal vormt de basis voor jouw bedrijf. Hierbij profiteer je van een veilig netwerk vanuit de cloud. Hierdoor kan er flexibeler gewerkt worden. Je krijgt de beschikking over verschillende programma’s en functies, waardoor er efficiënter gewerkt kan worden. Dankzij applicaties zoals Microsoft Teams kunnen collega’s beter met elkaar samenwerken. Apparaten, bestanden en gegevens worden optimaal beveiligd.

Overal toegang tot een werkplek

Tegenwoordig is het niet meer de norm om alleen maar op kantoor te werken. Natuurlijk moet hier alles naar behoren werken, maar je wilt ook dat je werknemers op andere plekken aan de slag kunnen gaan. Hierbij kun je denken aan locaties zoals thuis, bij een klant, een flexwerkplek, in de trein of op een andere plek.

Als onderdeel van ICT Totaal verzorgen wij het werkplekbeheer. Wij zorgen ervoor dat de werkplekken altijd zonder problemen functioneren, zodat jij en je werknemers overal aan de slag kunnen gaan. Dankzij werken in de cloud beschikt iedereen overal over een eigen werkplek. Hierbij is de beveiliging van een hoog niveau, waarbij we continu monitoren vanuit het controlecentrum. Er kan flexibeler dan ooit gewerkt worden.

Laat Spreen ICT jouw ICT in Beilen verzorgen

Ieder bedrijf met minimaal vijf medewerkers kan terecht bij Spreen ICT. Wij zorgen ervoor dat je jezelf niet meer hoeft druk te maken om je ICT. Wij regelen alles. Zo helpen we je het meeste uit je onderneming te halen. We zijn als ICT bedrijf in Beilen actief. Wil je weten wat we voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.