ICT Totaal Eén contract voor al je ICT

Spreen ICT ontzorgt jouw bedrijf met het ICT-Totaalpakket. Een zorgeloos contract voor al je ICT. Voor elk bedrijf vanaf 5 werknemers, voor een vast bedrag per medewerker per maand. Gewoon veilige, vertrouwde, stabiele en complete ICT vanuit de cloud.

Weg met al die onoverzichtelijke ICT-voorzieningen. In de loop der jaren is jouw organisatie gegroeid, en je ICT ook. Veel verschillende systemen, leveranciers en contracten. Er is geen overzicht en samenhang. Je ziet door de bomen het bos niet meer. Kies daarom voor Spreen ICT. Gewoon 1 leverancier voor al je ICT, 1 vertrouwde partner. Wij hebben de ervaring, de kennis, de expertise en de juiste lijntjes naar fabrikanten en aanbieders. Wij ontzorgen je volledig op ICT-gebied.

ICT totaal is beschikbaar in 3 uitvoeringen.
Kies het pakket dat aansluit bij jouw organisatie

Ons ICT-Totaalpakket kan ook gepersonaliseerd worden, specifiek voor jouw organisatie en naar jouw wensen zoals extra en aanvullende software, Cloud telefonie, virtuele servers op basis van Microsoft Azure, zakelijke internetverbinding en meer!

ICT Totaal

€49,00/mdper medewerker

Een uitstekend beveiligde en beheerde bedrijfsomgeving, inclusief licenties voor Office, email en veilige bestandsopslag. Hulp op afstand bij het gebruik van de Microsoft 365 omgeving is inbegrepen bij de maandelijkse kosten.

Veilige Basis
Functies
Programma's
Netwerkbeheer

ICT TotaalPlus

€59,00/mdper medewerker

Bij ICT Totaal Plus is alle support inbegrepen. Zowel op de Microsoft 365 omgeving als ook daarbuiten. Op afstand, maar ook op locatie. En we schuiven vaker bij je aan voor periodiek overleg en advies. En we voegen een extra beveiliging toe aan jouw mailomgeving.

Veilige Basis
Functies
Programma's
Netwerkbeheer

ICT TotaalPremium

€69,00/mdper medewerker

Bij de Premium versie van onze ICT Totaal oplossing voegen we nog een aantal premium functionaliteiten toe. Bijvoorbeeld een Lastpass kluis voor elke gebruiker. En een mail handtekeningen manager.

Veilige Basis
Functies
Programma's
Netwerkbeheer

Veilige basis

Jouw virtuele moderne en veilige netwerk komt vanuit de cloud. Eenvoudig inloggen op elk device met de nieuwste (beveiligings)software. Elke medewerker heeft de beschikking over maximaal 3 devices in de omgeving, en altijd up-to-date. Geen virus, malware of ransomware meer dat jouw bedrijf in komt. Maar wel altijd snel en flexibel kunnen werken. Met een goed bereikbare en snelle helpdesk. Dat is ICT van de toekomst.

Naar Veilige Basis

Veilige basis

Functies

Elke medewerker krijgt een eigen moderne mailbox via Outlook. Dat betekent veilig en vertrouwd mailen, met de mogelijkheid om versleuteld te mailen. Jouw bestanden staan veilig online opgeslagen in Sharepoint, gesynchroniseerd met OneDrive naar Windows Verkenner. Dat betekent eenvoudig opslaan en samenwerken aan bestanden. Als je inlogt op jouw device kun je automatisch bij al jouw bestanden en beschik je over jouw Office applicaties zoals Teams en Outlook. Uiteraard met jouw bureaublad, favorieten en geschiedenis. De automatische back-up garandeert een betrouwbare archivering zodat je nooit meer iets kwijt bent.

Naar Functies

Programma’s

Werken met de nieuwste versies van Windows of MacOS en het office-pakket. Zorgeloos gebruik maken Outlook, Word, Excel, Powerpoint enzovoorts. Jouw inloggegevens staan in LastPass Enterprise, jouw persoonlijke digitale kluis. En je krijgt toegang tot je eigen Clientportaal met hulpdocumenten. En je krijgt er inzicht in jouw en je collega’s openstaande supportaanvragen.

Naar Programma's

Stabiele programma's

Vertrouwd, veilig en modern werken

Netwerkbeheer

Wij garanderen jou een stabiel en veilig netwerk. Jouw internet is niet alleen de opening tot de digitale wereld. Maar het is ook jouw portaal om te communiceren, te delen en de toegang tot jouw bestanden. Daarom zorgen wij met een intelligente gateway/firewall en switches voor absolute veiligheid voor jouw apparatuur en online werkomgeving. Naast je vaste aansluiting zorgen wij ook voor een stabiel en betrouwbaar Wifi-netwerk. En zelfs je printsysteem loopt via het netwerk. Zo kun jij intern en extern snel, stabiel en veilig blijven communiceren.

Naar Netwerk