Jouw ICT specialist in Meppel

ICT bedrijf in de omgeving Meppel gezocht? Spreen ICT bedient vanuit Hoogeveen vele ondernemers in de wijde omgeving en dus ook in Meppel. Wij leveren de complete ICT van je bedrijf voor een vaste prijs per medewerker per maand. Ondernemers zitten niet te wachten op gedoe als het gaat om de ICT-voorzieningen. Meerdere systemen, leveranciers en contracten zorgen ervoor dat je het overzicht verliest. Zo kan de focus niet optimaal op je core business gelegd worden. Dankzij onze ICT hoef je jezelf geen zorgen te maken over de apparaten, het netwerk, de bestanden, de verbindingen en de bereikbaarheid van je bedrijf. Vanuit Hoogeveen staan we je bij op het gebied van ICT. Hierbij heb je de keuze uit meerdere ICT Totaal pakketten.

 

Onze ICT oplossingen

 

Wat is ICT Totaal?

ICT in Meppel hoeft niet ingewikkeld te zijn. Als ondernemer zit je niet te wachten op gedoe omtrent je ICT. Het liefst wil je hier geen omkijken naar hebben. Toch zijn er nog een hoop bedrijven die vastzitten aan meerdere contracten bij verschillende ICT bedrijven rondom Meppel. Kies je voor ons ICT Totaal pakket, dan wordt de gehele ICT van je bedrijf geregeld door ons. Je hebt de keuze uit drie ICT Totaal pakketten: ICT Totaal, ICT Totaal Plus en ICT Totaal Premium. De pakketten kunnen afgesteld worden op de behoeften van je bedrijf.

Al je ICT in 1 contract

  • > Alles in 1 oplossing
  • > Vast bedrag per maand
  • > Inclusief ondersteuning

Een vaste basis voor jouw ICT in Meppel

De focus van ons ICT bedrijf ligt in Meppel op het vooruit helpen van MKB bedrijven. We hebben hier jaren aan ervaring mee, zodat we exact weten wat de juiste ICT keuzes zijn voor ieder bedrijf. Hierbij maakt je bedrijf gebruik van een virtueel netwerk vanuit de cloud, wat de veilige basis voor je gehele onderneming zal vormen. Vanuit hier wordt aangegeven wie bij je organisatie hoort en welke apparaten zij gebruiken.

Aanpassingen kunnen binnen een handomdraai worden toegepast. Zowel Windows als Apple-systemen worden ondersteund. Daarnaast ben je verzekerd van de beste beveiliging voor de apparaten en bestanden van je bedrijf. Antivirus, Antimalware en Antiransomware: wij bieden het allemaal aan. We zorgen ervoor dat alle software meteen van updates voorzien wordt. Zo zitten er geen gaten meer in de verdedigingslinies van je ICT.

Programma’s en functies van ons ICT bedrijf in Meppel

Onze ICT Totaal pakketten bestaan uit diverse programma’s en functies. Ten eerste is er het besturingssysteem: Windows voor Microsoft systemen en MacOS voor Apple systemen. Wij bieden diverse passende softwarepakketten voor jouw ICT in Meppel aan. Een goed voorbeeld hiervan is Microsoft Office Suite, waarbij je meteen beschikt over belangrijke software applicaties zoals Word, Excel, PowerPoint en meer.

Daarnaast beschikt je bedrijf over een veilige en persoonlijke mailbox voor iedere medewerker. Het gemak waarmee bestanden opgeslagen en gedeeld kunnen worden, zorgt voor een efficiëntere samenwerking tussen collega’s. Meerdere keren per dag worden er back-ups gemaakt, zodat bestanden nooit meer verloren gaan. Dankzij Single Sign On heb je geen gedoe meer met inloggen. Log je in op het besturingssysteem, dan ben je meteen bij ieder programma ingelogd. Zo vereenvoudigen we de ICT van je bedrijf in Meppel.

Netwerk- en werkplekbeheer

Je onderneming kan niet zonder een stabiel netwerk. Dankzij ons ICT Totaal pakket ben je gegarandeerd van veilig internet. Op je bedrijfslocatie zorgen we voor wifi met een 100% dekkingsgraad. Daarnaast functioneren de werkplekken van je medewerkers zonder problemen dankzij ons werkplekbeheer. Wij monitoren alles vanuit ons controlecentrum. We ondernemen actie als het nodig is. Hierbij wordt gewerkt vanuit de cloud, zodat iedereen overal toegang heeft tot zijn of haar werkplek. Er kan flexibeler gewerkt worden. Zo wordt het voor collega’s gemakkelijker om thuis, onderweg, bij een klant of op een andere werkplek te werken.

Spreen ICT: jouw ICT bedrijf in regio Meppel

ICT voor bedrijven in Meppel is een van onze specialiteiten. Wij kunnen alles regelen op het gebied van ICT: hardware, software, netwerkbeheer, werkplekbeheer, programma’s, functies en nog veel meer. Daarom kies je voor ICT Totaal. Maatwerk behoort tot de mogelijkheden, zodat we perfect kunnen inspelen op de behoeften van jouw bedrijf. Daarnaast kun je bij ons terecht voor cloud telefonie. Wij zijn jouw vaste en vertrouwde partner voor alle ICT voorzieningen. Benieuwd naar wat er mogelijk is? Neem vrijblijvend contact met ons op voor een