ICT bedrijf in Steenwijk gezocht? Kies voor Spreen ICT

Wist je dat er een ICT bedrijf in de buurt van Steenwijk te vinden is die de complete ICT van jouw onderneming kan verzorgen? Vanuit Hoogeveen maakt Spreen ICT het mogelijk. Kies je voor één van onze ICT Totaal pakketten, dan ontzorgen we je bedrijf compleet op het gebied van ICT. Dit is mogelijk voor MKB bedrijven met minimaal vijf werknemers. Zo heb jij als ondernemer geen omkijken meer naar je ICT. Jij kunt doen waar je het beste in bent, terwijl wij ervoor zorgen dat jouw ICT stabiel en veilig is. Contracten met meerdere ICT bedrijven in Steenwijk zijn niet nodig. Eén vertrouwde partner is alles wat je nodig hebt voor jouw ICT in Steenwijk.

 

Onze ICT oplossingen

 

Het voordeel van één ICT partner in Steenwijk

In de loop der jaren is ICT een groter onderdeel geworden voor bedrijven. Het internet is uitgegroeid tot een basisbehoefte. Ook voor jouw bedrijf zijn zaken zoals een stabiel netwerk en online beveiliging van belang. Door de groei van ICT zijn er veel ondernemingen die voor verschillende ICT voorzieningen in zee zijn gegaan met meerdere ICT bedrijven in Steenwijk. Dit gaat gepaard met meerdere contracten en verschillende leveranciers waarmee je in contact staat. Dat moet overzichtelijker kunnen, op een wijze dat het jou als ondernemer minder tijd kost. Daarom kies je voor één ICT bedrijf in Steenwijk die alle ICT voorzieningen levert. Dit is onze specialiteit.

Al je ICT in 1 contract

  • > Alles in 1 oplossing
  • > Vast bedrag per maand
  • > Inclusief ondersteuning

ICT Totaal in Steenwijk

Dankzij ICT Totaal beschik je over alle ICT voorzieningen die jouw onderneming nodig heeft. Je hebt de keuze uit drie pakketten die allemaal aanpasbaar zijn, zodat ze perfect aansluiten op de behoeften van je bedrijf. Wij zorgen ervoor dat jouw onderneming beschikt over een veilige ICT basis. Hierbij profiteer je van diverse programma’s en functies: de nieuwste besturingssystemen, Microsoft Office, een eigen clientportaal, een persoonlijke mailbox voor iedere werknemer, beveiliging, back-ups, Single Sign On, gemakkelijker bestanden delen en nog veel meer. Dit alles kan aangevuld worden met extra oplossingen zoals telefonie en maatwerk.

ICT Totaal Plus en ICT Totaal Premium

ICT Totaal is het basispakket waar je voor kunt kiezen. Maar er zijn nog twee pakketten waar je bij Spreen ICT voor terecht kunt: ICT Totaal Plus en ICT Totaal Premium. ICT Totaal Plus is de veilige basis die je van ons gewend bent, maar met extra’s zoals support op de gehele omgeving, support op locatie en een periodiek ICT consult in Steenwijk. Het ultieme ICT Totaal pakket is ICT Totaal Premium. Naast alle voordelen van het Plus pakket profiteer je hierbij van enterprise level email security, een email handtekening manager en een digitale kluis voor wachtwoorden.

Beheer van netwerk en werkplekken

Wij zorgen ervoor dat de online bedrijfsomgeving beveiligd en beheerd wordt. Dit gaat gepaard met een stabiel en veilig netwerk. Zo kan er nog beter gewerkt worden en verloopt de communicatie, zowel intern als extern naar klanten, soepeler. Bovendien kunnen werknemers nu gemakkelijker op andere plekken werken. Naast het kantoor kunnen collega’s bijvoorbeeld thuis werken, aan de slag gaan bij een klant of werken vanaf een andere werkplek. Daarom is een netwerk vanuit de cloud een must voor moderne MKB bedrijven.

Internet van een hoog niveau

Welk ICT Totaal pakket je ook kiest, je bent altijd en overal gegarandeerd van veilig internet. Op afstand kunnen wij programma’s en functies beheren en bijwerken die hieraan bijdragen, bijvoorbeeld firewalls en virusscanners. Daarnaast kunnen we de wifi van je bedrijfslocatie voor je regelen, waarbij een 100% dekkingsgraad gewaarborgd wordt voor jou, je medewerkers en je klanten.

Maak van ons jouw ICT bedrijf in Steenwijk

Wij leveren alle ICT voorzieningen voor jouw bedrijf. Eén contract, een vast bedrag per maand en geen gedoe: klinkt heerlijk, toch? ICT Totaal is alles wat je MKB onderneming nodig heeft. Compleet netwerkbeheer, stabiele programma’s, persoonlijke functies en nog veel meer. Waarom zou je kiezen voor meerdere ICT bedrijven in Steenwijk als één bedrijf je gehele ICT voor je kan regelen? Daarom kies je voor Spreen ICT. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een kennismakingsgesprek.