Uw ICT specialist in Zwiggelte

Ben je op zoek naar een ICT specialist in Zwiggelte? Dan staat Spreen ICT staat voor je klaar. Als ondernemer wil je je bezighouden met zaken waar je goed in bent. Je wilt het bedrijf draaiende houden en je niet druk hoeven maken over computers, bereikbaarheid, veilige bestanden of netwerkverbindingen. Spreen ICT begrijpt dit en helpt je graag met alle ICT zaken. Al jarenlang leveren wij vanuit Hoogeveen ICT oplossingen in Zwiggelte en omstreken.

Onze ICT oplossingen

De beste ICT oplossingen

Spreen ICT ontzorgt. Dat betekent dat wij als ICT specialist voor jou aan de slag gaan. Je hoeft je niet meer druk te maken over de ICT zaken en kunt je volledig concentreren op jouw bedrijf en core business. Wil jij jouw ICT zaken uitbesteden en ben je gevestigd in Zwiggelte? Neem dan contact met ons op. Je kunt bij Spreen ICT namelijk terecht voor ICT advies, ICT automatisering en ICT consultancy. Echter, doen wij meer dan dat. Je schakelt ons namelijk ook in voor (VoIP) telefonie en maatwerk ICT oplossingen. Wij denken met je mee, zodat je niet voor onverwachte tegenslagen komt te staan en de bedrijfsvoering door kan gaan.

Al je ICT in 1 contract

  • > Alles in 1 oplossing
  • > Vast bedrag per maand
  • > Inclusief ondersteuning

ICT gericht op het MKB

Wanneer je als MKB-er ICT zaken moet gaan regelen, komt er enorm veel op je af. Gelukkig heeft Spreen ICT genoeg ervaring. Wij kunnen je advies geven en ervoor zorgen dat je de juiste keuzes maakt op het gebied van ICT. Heb je de juiste installaties gekozen, sluiten de producten en diensten aan bij de huidige systemen of wil je een objectief advies over producten? Onze ICT consultant helpt je graag. Daarnaast kunnen wij je voorzien van kwalitatieve hardware producten en beschikken we over een breed scala aan softwarepakketten. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Neem contact op

Cloud werkplek

Eén van de diensten die wij onze relaties bieden, is werkplekbeheer. Door werkplekbeheer uit te besteden aan Spreen ICT, zorg je ervoor dat de werkplekken van jou en je werknemers altijd probleemloos functioneren met een systeem dat altijd up-to-date is, dankzij de juiste updates. Daarbij zorgt onze ICT specialist voor een uitstekende Antivirus en Anti-Malware, dat ervoor zorgt dat jouw systeem goed beveiligd is. Dit monitoren we vanuit ons controlecentrum. Zodra er door onze ICT-ers een eigenaardigheid wordt opgemerkt, wordt er actie ondernomen. Ook mankementen aan de hardware worden door ons ICT bedrijf opgemerkt middels monitoring, zodat wij snel actie kunnen ondernemen.
Werken in de Cloud betekent overal toegang tot je eigen werkplek. Overal waar internet is, kun je op een veilige wijze bij je bestanden en programma’s en deze bewerken, delen of opslaan. Dat maakt het een stuk eenvoudiger, wanneer je veel onderweg bent en ook voor medewerkers met een flexplek is dit erg makkelijk. Ons ICT bedrijf biedt verschillende Clouddiensten voor ondernemers. Naast de online werkplek voor je medewerkers, kunnen wij tevens voorzien in een volledige Cloudserver. Meer weten over onze Clouddiensten? Neem contact met ons op. Wij adviseren en helpen je graag.

VoIP telefonie

VoIP bellen is bellen via een internetverbinding. Dit biedt vele voordelen. Doordat de telefooncentrale zich met VoIP Telefonie in de Cloud bevindt, ben je altijd bereikbaar voor je klanten. Ook wanneer je onderweg bent, ben je bereikbaar op het voor je klanten bekende telefoonnummer. Een ander voordeel van VoIP Telefonie zijn de extra functies die het met zich meebrengt. Denk bijvoorbeeld aan voicemail, keuzemenu, en callcenter functies. Ons ICT bedrijf is een zelfstandig VoIP provider, wat betekent dat wij jouw bedrijf altijd een passende oplossing kunnen bieden. Naast vaste telefonie diensten, kun je bij ons ICT bedrijf ook terecht voor mobiele telefoniediensten. Wij bieden verschillende abonnementen aan, zodat je altijd een passend abonnement hebt. Als ondernemer ben je daardoor optimaal bereikbaar.

Spreen ICT: voor al je ICT vraagstukken

Ons ICT bedrijf staat klaar voor jou en jouw onderneming. ICT omvat meer dan alleen hardware en software. Je kunt bij ons uiteraard terecht voor computers en het aansluiten en installeren van de juiste software, maar daarnaast bieden wij meer. Wij zorgen dat jouw werknemers aan het werk kunnen en blijven. We zorgen voor optimale werkplekken en werkomgevingen en zorgen voor een stabiele internetverbinding. Ook voor telefonie diensten, zoals VoIP, ben je bij ons aan het juiste adres. Wij staan open voor al uw ICT vraagstukken. Spreen ICT verzorgt netwerken, systemen en is uitstekend bereikbaar. Met ons Pro-Actief beheer houden we op afstand al jouw systemen in de gaten en kunnen we snel handelen bij storingen of onregelmatigheden. Op zoek naar een oplossing voor jouw ICT in Zwiggelte? Vraag naar de mogelijkheden. Wij staan voor je klaar.

Neem contact op