Spreen ICT ICT oplossing voor de gezondheidszorg

Voor de healthcare branche is veilige ICT meer dan ooit van belang. Het is hierbij aan te raden om te kiezen voor één leverancier die al jouw voorzieningen levert. Dit zorgt voor overzicht en rust. Zo weet je waar je aan toe bent. Spreen ICT kan jouw complete ICT verzorgen. Dit doen wij voor een vast bedrag per medewerker per maand. Diverse soorten praktijken uit de gezondheidszorg kunnen bij ons terecht. Zo hebben wij onder meer fysiopraktijken, tandartspraktijken en huisdierpraktijken compleet ontzorgt op het gebied van ICT. ICT voor de gezondheidszorg is één van onze specialisaties. We vertellen je er hieronder meer over.

Al je ICT en Telefonie in 1 contract

Vast bedrag per medewerker per maand.

  • Veilige ICT
  • 1 vertrouwde leverancier
  • Persoonlijk Maatwerk
  • Alleen het beste is voor ons genoeg
  • Incl. onderhoud en ondersteuning
Marcel Nijmeijer en Berend Andringa zijn de gezichten achter de AndringaNijmijer. De twee ondernemers hebben verschillende bedrijven binnen de gezondheidszorg en de schoonmaaksector. Spreen ICT is voor al deze bedrijven de ICT-partner.
Marcel Nijmeijer – AndringaNijmeijer - Mede-eigenaar
Lees verder

Altijd toegang tot patiëntgegevens

Soms werken jouw medewerkers op de praktijk, maar het is mogelijk dat jouw medewerkers patiënten bezoeken. Ook onderweg moeten jouw werknemers de gegevens van patiënten bij de hand hebben. Dit alles kan vanuit de cloud geregeld worden. Per medewerker kunnen drie devices worden toegevoegd. Het is duidelijk bij welke mensen deze toestellen horen, maar ook kan in de online omgeving vastgelegd worden welke rechten zij hebben. Welke medewerker heeft toegang tot welke gegevens? Dit kan allemaal centraal vastgelegd worden vanuit de cloud. Hierdoor kan er efficiënter gewerkt worden. Het maakt niet uit of jouw medewerkers op de praktijk zijn of onderweg. Zij hebben altijd de benodigde gegevens bij de hand.

Beveiliging overal op orde

Beveiliging is altijd van belang, of het nu online of offline is. Als onderdeel van ons ICT-Totaalpakket zorgen wij ervoor dat jouw online veiligheid op orde is, onder meer met behulp van strenge toegangscontroles en de beste virusscanners. Zo hoef je jezelf geen zorgen te maken dat cybercriminelen er vandoor met de gegevens van jouw medewerkers of de gevoelige gegevens van jouw patiënten. Bovendien kan in de online omgeving aangegeven worden welke medewerker toegang heeft tot welke gegevens. Ook dit waarborgt de privacy en gevoelige gegevens van patiënten. Daarnaast hebben wij ervaring met het koppelen van certificaten en hulpapparatuur voor toegang tot patiëntgegevens.

Maar ook buiten de online wereld dragen we bij aan de beveiliging van jouw praktijk. Zo kan de toegangsbeveiliging versterkt worden met behulp van een pasjeslezer, goed werkende intercoms en camera’s. Daarnaast is het mogelijk dat jouw medewerkers hun zakelijke apparaten alleen kunnen openen met behulp van een pincode of gezichtsherkenning. Ook dit voorkomt dat kwaadwillenden bij de gegevens van jouw praktijk kunnen komen.

Extra bescherming voor vertrouwelijke bedrijfsgegevens

Of je nu werkt binnen een fysiopraktijk of een tandartspraktijk, je hebt te maken met allerlei vertrouwelijke bedrijfsgegevens. Hierbij kun je denken aan de gegevens van zowel jouw patiënten als jouw werknemers. Deze gegevens kunnen wij van extra bescherming voorzien. Hulpmiddelen zoals data encryptie en 2-factor authenticatie kunnen hierbij helpen. Deze tools maken het voor cybercriminelen moeilijker om toegang te krijgen tot de gegevens van jouw praktijk.

Neem contact met ons op