Klantverhaal

De Autogroothandel en Spreen ICT werken succesvol samen. Het ICT Totaal-pakket zorgt ervoor dat het bedrijf volledig ontzorgt wordt. Het biedt De Autogroothandel de kans om continue bezig te zijn met hun belangrijkste taken.

Wim te Velde – De Autogroothandel - Mede-eigenaar

De Autogroothandel en Spreen ICT werken al geruime tijd samen. Wim te Velde, directeur van het autobedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in de zakelijke markt, is erg te spreken over de samenwerking en is blij met de voordelen die het bedrijf ervaart van het ICT Totaal Premium-pakket.

De Autogroothandel is door Wim te Velde en Gert van der Linden opgericht en zit gevestigd in Hoogeveen. Beide heren hebben enorm veel ervaring binnen de autobranche en besloten de handen in één te slaan om de zakelijke markt van de autobranche te veroveren. Te Velde werkte voorheen bij groothandel in dezelfde branche en was daar gewend om alles qua ICT uit te besteden en op orde te hebben. Van die luxe wilden hij en zijn compagnon Van der Linden graag wederom gebruik maken: ‘’Ik heb er zelf geen verstand van, dus gaan we dat niet op onze hals halen. We zochten een partij die we konden vertrouwen’’, vertelt Te Velde over het begin van de zoektocht naar een geschikte ICT-partner.

Na gesprekken met meerdere ICT-bedrijven besloot de directie van De Autogroothandel dat Spreen ICT de meest geschikte partij is voor hen. ‘’Spreen ICT gaf ons direct een goed gevoel. De mogelijkheid van het totaalpakket was voor ons erg prettig. Alle ICT onder één dak is een groot voordeel’’, aldus Te Velde. Toen de samenwerking begon zorgde Spreen ICT ervoor dat de werkplekken in perfecte staat verkeerden: ‘’Alle hardware werd door Spreen ICT geleverd en aangesloten. Allemaal kant en klaar voor ons geplaatst en netjes weggewerkt. Zo konden wij direct aan het werk. Bij de verhuizing een paar jaar later hebben we daar wederom gebruik van gemaakt.’’

Geen nummer bij Spreen ICT

Wanneer Te Velde spreekt over de samenwerking met Spreen ICT begint hij over de manier waarop de bedrijven samenwerken. ‘’Er zijn soms periodes waarin we heel weinig contact hebben, wanneer wij een verandering doorvoeren dan hebben we weer wat intensiever contact. Dat verloopt heel goed. Verder zijn er periodiek checks door Spreen ICT op locatie en kijken ze altijd mee over onze schouder. Dat geeft zekerheid’’, zegt hij over de samenwerking. ‘’Wanneer we contact opnemen, worden we snel geholpen. Die hulp is altijd goed, betrouwbaar en persoonlijk. Je merkt dat je met deskundige en geïnteresseerde personen te maken hebt. Je bent geen nummer bij Spreen ICT.’’

Online veiligheid

Een ander voordeel waarvan De Autogroothandel profiteert is dat het bedrijf vanwege het ICT Totaal-pakket beschermd tegen hackers, ransomware en andere vormen van cybercrime. ‘’Het is een fijn gevoel dat de deur voor dat soort praktijken niet openstaat. Dat wordt natuurlijk een steeds groter gevaar voor bedrijven. Ook dit is, samen met de deskundigheid en de manier waarin ze je ontzorgen, een belangrijke reden om voor een ICT-partner te kiezen’’, sluit Te Velde af.