Klantverhaal

“Spreen ICT begrijpt het essentiële belang van het goed werken van ons netwerk, het internet en de cloud. Wanneer we een probleem hebben of een vraag, dan staan ze direct voor ons klaar.“

Dieneke Hentenaar - Medeoprichter van Hentenaar Makelaardij

“Spreen ICT is er als we ze nodig hebben”

Voor Hentenaar Makelaardij betekenen technologische ontwikkelingen nieuwe kansen. Eind vorige eeuw was het een van de eerste makelaars met internet. Tegenwoordig vertrouwt het bedrijf om bij te blijven op vaste partner Spreen ICT.

Dieneke Hentenaar, medeoprichter Hentenaar Makelaardij: “Spreen ICT begrijpt het essentiële belang van het goed werken van ons netwerk, het internet en de cloud. Wanneer we een probleem hebben of een vraag, dan staan ze direct voor ons klaar. Ze zijn erg betrokken en zijn er wanneer we ze nodig hebben. Dat is erg fijn, zeker wanneer je je bedenkt dat de technologie steeds in ontwikkeling is en wij hier onvoldoende verstand van hebben.”

“We zijn steeds meer afhankelijk geworden van Spreen ICT. Waar we in het verleden enkel pc’s afnamen en softwarepakketten lieten beheren, hebben we inmiddels het complete pakket. Dat betekent naast het ICT-beheer onder meer VoIP-telefonie en Managed Security-diensten. Ik ben enorm blij dat alles bij één bedrijf geregeld kan worden. We kunnen vertrouwen op Spreen ICT.”

De voordelen van Spreen ICT:

  • Bereikbaar: “Ze zijn altijd goed bereikbaar, zowel telefonisch als per mail. Je wordt direct geholpen en te woord gestaan.”
  • Behulpzaam: “Spreen ICT denkt oplossingsgericht en helpt je graag. Ze staan voor je klaar.”
  • Kennis van zaken
  • Kwaliteit
  • Totaalpakket