John Nieskens
ICT Engineer

Hallo, ik ben John en sinds januari ’20 werkzaam bij Spreen ICT als IT Professional.

Na vele sectoren binnen de IT te hebben gezien uiteenlopend van de zorg tot landbouw en zelfs de filmindustrie uiteindelijk gekozen voor het MKB en zo bij Spreen ICT terecht gekomen.

Ik heb voor dit vak gekozen omdat ik graag IT-problemen oplos, hoe groot of klein het probleem ook is ik ben pas tevreden als het is opgelost, ik hou me het liefst bezig met het bouwen van nieuwe systemen of om nieuwe/bestaande netwerken in te richten.
Ik woon in Hoogeveen samen met mijn vrouw Tamara en onze kat Boris, in mijn vrije tijd ben ik vaak online te vinden (hoe cliché) om gezellig met vrienden en collega’s wat games te spelen of om alles te weten te komen over alle nieuwe ontwikkelingen in de IT, maar ook ga ik vaak naar de bios om de nieuwste films te bekijken.

Ook ben ik dankzij mijn schoonvader een echte whisky & BBQ liefhebber geworden en ben ik dan ook in mijn vrije tijd op whisky proeverijen te vinden en probeer ik veel uit op de BBQ, ook heb ik sinds een jaar een nieuwe passie gevonden in tennis en ben dan ook vaak bij RC de Weide te vinden.
Verder ben ik een echte positivo, ik zie overal wel iets goeds in, ik heb dan ook een hekel aan mensen die veel klagen, je zult bij mij altijd een glimlach zien en probeer die dan ook bij iedereen op het gezicht te krijgen, ik sta dan ook altijd met een glimlach voor je klaar.