Klantverhaal

Jari Techniek groeit en blijft groeien. Spreen ICT is de ICT Partner die helpt bij het groeien en de continuïteit en veiligheid waarborgt: ''Ik voelde direct een vertrouwensband met Spreen ICT. Dat vertrouwen is nooit geschaad en daar ben ik erg blij mee’’

Robert Eiting – All Parts Jari Techniek - Directeur

All Parts Jari Techniek, een familiebedrijf uit Hoogeveen, en Spreen ICT werken al een geruime tijd succesvol samen. Het snelgroeiende Jari Techniek breidde gedurende de samenwerking uit in personeel en vestigingen, met behulp van Spreen ICT is die groei erg soepel verlopen.

All Parts Jari Techniek is een groothandel in automaterialen die actief is in de automotive aftermarket. Het bedrijf richt zich voornamelijk op garagehouders, landbouw- en transportbedrijven en overheden. Jari Techniek is in 1996 opgericht en heeft momenteel filialen in Hoogeveen, Assen en Coevorden. Door de groei van het familiebedrijf was het volgens de directie noodzakelijk om een ICT Partner te vinden.

De keuze voor een ICT Partner

Vanwege een steeds groter wordend personeelsbestand was stilstand funest en dus wilde directeur Robert Eiting dat de continuïteit gewaarborgd zou worden: ‘’Dat is de voornaamste reden waarom wij op zoek zijn gegaan naar een geschikte partner voor ICT. Een partner die ervoor kan zorgen dat wij continue onze werkzaamheden kunnen verrichten en ook over onze schouder meekijkt met wat wij aan het doen zijn. Dat geeft ons zekerheid’’, aldus Eiting.

Het moment waarop Eiting zeker wist dat het bedrijf de ICT niet meer zelf zou moeten beheren, was dus toen stilstand niet meer geaccepteerd kon worden. Maar er waren meer redenen te bedenken om de stap te maken naar een ICT Partner. De kennis en kunde van een ICT-bedrijf dat mee- en vooruitdenkt is door de Jari Techniek als zeer prettig ervaren: ‘’Wij en Spreen ICT hebben geregeld contact. Aan de hand daarvan komen ze geregeld met advies. Deze adviezen helpen ons vooruit en zorgen ervoor dat wij niet voor verrassingen komen te staan.’’

Korte lijnen, fysiek aanwezig & snel schakelen

De samenwerking tussen Jari Techniek en Spreen ICT is een groot succes volgens beide partijen. De bedrijven hebben een ‘match’ en dat uit zich op meerdere manieren: ‘’Als familiebedrijf doen wij graag en vaak zaken met andere familiebedrijven of bedrijven die dezelfde normen en waarden hoog in het vaandel hebben staan. Bij Spreen ICT voelen wij wat dat betreft een klik’’, zegt Eiting. ‘’Wat mij erg goed bevalt is de mate van het snelle schakelen tussen beide partijen, de korte lijnen die er zijn en de fysieke aanwezigheid wanneer dat noodzakelijk is. Dat maakt de samenwerking persoonlijk en vertrouwd.’’

Jari Techniek is door de jaren heen flink uitgebreid en dat betekent dat de vestigingen van het bedrijf in Hoogeveen, Assen en Coevorden via dezelfde systemen en communicatiewegen moeten lopen. De manier waarop Spreen ICT hen daarin ontzorgt stemt Eiting zeer tevreden.

Vertrouwen en veiligheid

Een ICT-partner die je kan vertrouwen is enorm belangrijk volgens Eiting. ‘’Het ICT-bedrijf met wie je samenwerkt heeft toegang tot vrijwel alles en dat vertrouw je natuurlijk alleen toe aan deskundige en betrouwbare personen. Ik voelde direct een vertrouwensband met Spreen ICT. Dat vertrouwen is nooit geschaad en daar ben ik erg blij mee’’, geeft hij aan. Wat ook erg geruststelt is dat het bedrijf door de beveiliging van Spreen ICT is beschermd tegen virussen, ransomware en andere vormen van cybercrime: ‘’Dat is natuurlijk ook een hele belangrijke reden om op zoek te gaan naar een ICT-partner. Zo hoef je je daar geen zorgen om te maken’’, besluit Eiting.

Ook op zoek naar continuïteit, zekerheid en betrouwbaarheid?

Ook behoefte aan een ICT-partner die ervoor zorgt dat jouw bedrijf continue efficiënt kan zijn? Op zoek naar een ICT-expert die jullie zekerheid kan bieden? Spreen ICT is werkzaam in Zuidwest Drenthe en biedt voor bedrijven vanaf vijf medewerkers een ICT Totaal-pakket aan. Alle ICT onder één dak, dat is wel zo makkelijk. Lees meer over onze dienst ICT Totaal of neem contact met ons op.