Clouddiensten zakelijk

Clouddiensten voor bedrijven

Bij ons kun je terecht voor verschillende ICT oplossingen, waaronder zakelijke clouddiensten. Alhoewel er meer bedrijven dan ooit zijn die werken met de cloud, zijn er nog altijd ondernemers die de potentie hiervan niet benutten. Zonde, want de voordelen van clouddiensten op zakelijk gebied zijn enorm. In deze blog vertellen we je meer over wat clouddiensten zijn en welke clouddiensten we jouw bedrijf kunnen aanbieden.

Wat zijn clouddiensten?

Wij bieden je een totaaloplossing voor al je ICT. Hier horen ook clouddiensten bij. Hierbij gaat het om services die gebruikmaken van de cloud, waarbij gegevens en bestanden op een andere plaats dan je eigen locatie worden opgeslagen. Dat is mogelijk dankzij de online opslag. Clouddiensten kunnen te maken hebben met gegevens, hardware en software. Doordat alles online staat opgeslagen, betekent dit dat je altijd en overal toegang hebt tot bestanden, gegevens en software. Je hoeft dus niet per se op kantoor te zijn om bij je bestanden te kunnen. Zelfs telefonie in de cloud is een optie.

De voordelen van clouddiensten

Zakelijke clouddiensten van een derde partij bieden je meer flexibiliteit. Er kan altijd en overal gewerkt worden. Daarnaast is dit kostenbesparend en bovendien heb je meer mogelijkheden qua data recovery. Je moet er toch niet aan denken dat belangrijke bestanden voor altijd verloren zijn gegaan door een fout. Onze clouddiensten dragen bij aan het ontzorgen van jou en je bedrijf. Hierdoor kan de focus gelegd worden op de echt belangrijke taken. Onze diensten kunnen eenvoudig opgeschaald worden, afhankelijk van wat jouw bedrijf nodig heeft. Wij zorgen te allen tijde voor support. Onze clouddiensten zijn toegankelijk voor iedereen en maken het werk gemakkelijker. Laten we tot slot niet vergeten dat al bij veel bedrijven bewezen is dat werknemers niet alleen heel tevreden zijn over de diverse clouddiensten die op zakelijk gebied worden aangeboden, maar dat clouddiensten werknemers tot maar liefst 70% productiever maken.

Welke zakelijke clouddiensten bieden wij aan?

Bij Spreen heb je de keuze uit meerdere clouddiensten voor bedrijven. De complete ICT vanuit de cloud: wij maken het mogelijk. Hieronder zetten we een aantal van onze belangrijkste clouddiensten voor je op een rij.

ICT Totaal vanuit de cloud

Je complete ICT vanuit de cloud: tegenwoordig is het mogelijk. Doordat alles vanuit de cloud te beheren valt, ontstaat er meer overzicht en kan er flexibeler gewerkt worden. De cloud vormt het fundament voor je bedrijfsstructuur. Hierin kan onder meer aangegeven worden welke devices bij welke medewerkers horen en welke rechten zij hebben. Bestanden worden in de cloud opgeslagen en gesynchroniseerd inclusief automatische back-up. Dat maakt samenwerken aan dezelfde bestanden een stuk gemakkelijker. Ook je netwerk kan vanuit de cloud beheerd worden. Daarnaast is mail via de cloud mogelijk. Mails kunnen versleuteld worden voor extra veiligheid en je bedrijf wordt beter beschermd tegen malware, ransomware en andere virussen. Zo is er nog veel meer mogelijk, bijvoorbeeld extra clouddiensten zoals een online kluis voor alle wachtwoorden. De mogelijkheden zijn enorm als je kiest voor ICT Totaal.

Clouddienst Azure

Microsoft Azure is de standaard op het gebied van cloudservers. Dit is een cloudcomputingplatform. Een lokale server kopen, beheren en onderhouden behoort dankzij dit platform tot het verleden. Dankzij een clouddienst zoals Azure kan er sneller gewerkt worden, kan er makkelijker opgeschaald worden als het nodig is en worden kosten gereduceerd. Meerdere internetdiensten kunnen op deze manier binnen de omgeving van het eigen bedrijf worden aangeboden.

Telefonie in de cloud

Cloud telefonie is langzaamaan de standaard aan het worden voor bedrijven. Dankzij telefonie in de cloud ben je altijd bereikbaar. Via een internetverbinding wordt er contact gelegd met een virtuele telefooncentrale. Telefonie verloopt voortaan via een server. Is er iets mis met deze server, dan wordt er automatisch overgeschakeld op een andere server. Hierdoor blijf je altijd bereikbaar voor klanten. Bovendien is het gebruik van een dergelijke virtuele telefooncentrale een stuk goedkoper in vergelijking met een echte telefooncentrale. Het gebruiksgemak is enorm, je behoudt de absolute controle en je belt veilig en overzichtelijk vanuit de cloud.

Clouddiensten door Spreen ICT

Spreen ICT is jouw partner als het gaat om ICT en telefonie. Je hebt bij ons de keuze uit meerdere pakketten, waarbij maatwerk tot de mogelijkheden behoort. Onze zakelijke clouddiensten bieden je een mate van flexibiliteit die ongeëvenaard is. Dankzij onze Azure Cloudserver ben je niet alleen minder kosten kwijt, maar je kunt overal en altijd bij je bestanden en gegevens. Er kan op een veiligere manier gewerkt worden. Dankzij cloud telefonie ben je altijd bereikbaar. Daarom kies je voor onze clouddiensten. Interesse? Neem contact met ons op voor meer info of vraag gratis en geheel vrijblijvend een offerte aan.
  Offerte aanvragen