Bedrijf online beveiligen - cyber security

Hoe kun je jouw bedrijf online beveiligen?

Als modern bedrijf kun je tegenwoordig niet meer zonder cyber security. Online beveiliging voor je bedrijf dient een prioriteit te zijn. Gebrekkige cyber security bij MKB bedrijven is de laatste tijd geregeld in het nieuws geweest. Zo zijn er bedrijven geweest die een flinke dwangsom moesten betalen aan criminelen omdat al hun gegevens gegijzeld waren met behulp van ransomware. Daarnaast hoor je geregeld dat een medewerker van een bedrijf op een link in een mailtje klikte, met een virus, malware of spyware als gevolg. Door de cyber security van je bedrijf op peil te krijgen, voorkom je dit soort problemen. In deze blog laten we je zien wat ons ICT Totaal pakket voor je kan betekenen op het gebied van online beveiliging. Hierbij gaan we dieper in op een aantal van de services die we kunnen leveren aan jouw bedrijf. Zo ontzorgt Spreen ICT je compleet.

Het belang van goede cyber security

Bedrijven werken tegenwoordig meer online dan ooit. Dat brengt een hoop voordelen met zich mee, maar het wereldwijde web herbergt ook enkele gevaren. Dankzij cyber security voor je bedrijf ben je direct beschermd tegen aanvallen op het netwerk. Dit voorkomt dat onbevoegden toegang kunnen krijgen tot je gegevens. Zo wordt ook de privacy van je klanten nog beter gewaarborgd. Goede online beveiliging zorgt ook voor een betere naleving van de wetten die gelden omtrent het beschermen van persoonlijk identificeerbare informatie. Een aanval op je netwerk kan ervoor zorgen dat bijvoorbeeld je website niet meer beschikbaar is. Cyber security zorgt voor continue beschikbaarheid.

Waarom ICT Totaal het beste online beveiliging pakket is

Op meerdere fronten is de cyber security van je bedrijf kwetsbaar. Van een medewerker die per ongeluk op een link in een phishingmail klikt tot aan een DDoS aanval op je server, er kan van alles gebeuren op dit gebied. Een totaalpakket zoals ICT Totaal is daarom de enige manier om van een optimale online beveiliging voorzien te worden. Hierbij word je op alle fronten beschermd. Op het gebied van ICT ontzorgt dit pakket je bedrijf volledig. Jouw netwerk is veiliger dan ooit omdat het vanuit de cloud komt. Hierbij wordt gebruikgemaakt van de meest recente beveiligingssoftware die continu up-to-date wordt gehouden. Dit biedt de beste bescherming tegen virussen, malware en ransomware. Met behulp van netwerkbeheer houden wij ook een oogje in het zeil. Mocht er iets loos zijn op het gebied van de online beveiliging, dan staan we meteen voor je klaar.

Hoe draagt ICT Totaal bij aan de cyber security van je bedrijf?

Vertrouwde, stabiele en complete ICT is niet compleet zonder online beveiliging op alle fronten. Wij beveiligen alles tegen aanvallen, van hardware tot aan software. Daarnaast zorgen we er ook voor dat je medewerkers beter weten wat ze wel en wat ze niet moeten doen. Het komt nog altijd te vaak voor dat medewerkers van een MKB bedrijf klikken op een link in een phishingmail. Dankzij onze veilig internet training dragen je medewerkers bij aan een betere cyber security.

Netwerkbeheer en complete beveiliging

Een stabiel netwerk is van groot belang voor je bedrijf. Dat leveren wij, maar we verliezen hierbij nooit de veiligheid uit het oog. Dit is een belangrijk onderdeel van netwerkbeheer. Dankzij onder meer een intelligente gateway/firewall en switches kunnen wij de veiligheid waarborgen terwijl jij in de digitale wereld kunt communiceren, toegang hebt tot bestanden en gegevens kunt delen. Als onderdeel van ons ICT Totaal pakket bieden wij je een aantal extra services aan. Een goed voorbeeld hiervan is Lastpass. Deze persoonlijke digitale kluis is perfect voor het opslaan van inloggegevens. Dit draagt bij aan de beveiliging van wachtwoorden. Andere voorbeelden van veiligheidsservices die wij leveren zijn twee factor authenticatie buiten het kantoor en versleuteld mailen via Outlook. ICT Totaal is de beste totale oplossing op het gebied van online beveiliging voor je bedrijf.

ICT Totaal: de beste cyber security voor MKB bedrijven

In deze blog hebben we beschreven waarom online beveiliging zo belangrijk is en waarom ons ICT Totaal pakket de beste keuze is voor jouw bedrijf. Hiermee ben je verzekerd van optimale beveiliging op alle gebieden. Eén oplossing voor al je ICT, dat is wat we je te bieden hebben. Voor meer info of voor het aanvragen van een adviesgesprek kun je contact met ons opnemen. Overtuigd van de meerwaarde van het ICT Totaal pakket voor jouw bedrijf? Vraag dan nu gratis en geheel vrijblijvend een offerte aan.

  Offerte aanvragen