Spreen ICT ICT voor de employment branche

Tot de employment branche behoren onder meer uitzendbureaus en payrollondernemingen. Voor dit soort ondernemingen is goede ICT van levensbelang. Stel je eens voor dat jouw uitzendbureau helemaal niet te bereiken is. Zelfs voor een aantal uur is dit een catastrofe. Daarom zoek je een vertrouwde partner waar je van op aan kunt. Spreen ICT is met veel enthousiasme deze partner voor jou. Wij kunnen jouw enige leverancier zijn op het gebied van ICT. Kies je voor ons ICT Totaal pakket, dan verzorgen we zelfs jouw gehele ICT. Alles kan vanuit de cloud gedaan worden, zodat bereikbaarheid nooit meer een issue is voor jouw onderneming.

Al je ICT en Telefonie in 1 contract

Vast bedrag per medewerker per maand.

  • Veilige ICT
  • 1 vertrouwde leverancier
  • Persoonlijk Maatwerk
  • Alleen het beste is voor ons genoeg
  • Incl. onderhoud en ondersteuning
“Spreen ICT is door de jaren heen meegegroeid met Taxiwerq, een succesvol platform in de taxibranche. Volgens HR-directeur Natasja Fieten kan er weinig op tegen een betrokken lokale ICT-partner.“
Natasja Fieten - HR Directeur bij Taxiwerq
Lees verder

Flexibele ICT op maat

Binnen de employment branche is het, in vergelijking met andere branches, meer van belang om snel op en af te kunnen schalen op het gebied van interne medewerkers. Wij helpen je om jouw ICT kantoor zo flexibel mogelijk in te richten zodat er exact op- en afgeschaald kan worden, afhankelijk van wat er nodig is. Een groot voordeel van onze online omgeving is dat je gemakkelijk kunt bepalen wie welke toestemmingen krijgt. Zo bepaal je zelf wie welke gegevens in mag zien en wie aan welke taken mag werken. Op deze wijze bieden we je de flexibele ICT die je zoekt. Er kan perfect ingehaakt worden op wat je nodig hebt. Dit kan van werkdag tot werkdag aangepast worden.

 

Altijd en overal bereikbaar

Voor bedrijven zoals uitzendbureaus en payrollondernemingen is het van essentieel belang dat ze altijd bereikbaar zijn. Misschien heb je zelf wel eens meegemaakt wat een ramp het is als jouw onderneming telefonisch niet bereikbaar is vanwege stroomuitval of een lokale storing. Dat mag jouw bedrijf simpelweg niet overkomen. Zakelijke telefonie van Spreen ICT zorgt ervoor dat jouw medewerkers altijd en overal bereikbaar zijn. Of ze nu op het kantoor zijn of vanuit huis werken, jouw werknemers zijn altijd bereikbaar voor klanten. Wij hebben meerdere jaren aan ervaring met slimme callcenter oplossingen voor hoog volume telefoongesprekken. Jouw onderneming kan alles aan, hoeveel telefoontjes er ook per dag plaatsvinden.

Ondersteuning voor meerdere vestigingen

Ook als jouw onderneming meer dan één vestiging heeft, kan Spreen ICT jouw gehele ICT op zich nemen. Van werkplekbeheer tot aan zakelijke telefonie, wij ontzorgen je compleet. Zelfs als het gaat om meerdere internationale vestigingen, kunnen wij je ondersteuning bieden. Zo maken wij bijvoorbeeld ‘bellen via het internet’ gemakkelijker met behulp van VoIP telefonie. Diverse toestellen kunnen geïntegreerd worden: smartphones, vaste toestellen, tablets, laptops en PC’s bijvoorbeeld. Er kan nog makkelijker met iedereen gebeld worden, ook internationaal. Dit zal zowel de interne als externe communicatie significant verbeteren.

Gebruiksvriendelijk online portaal

Maatwerk is mogelijk op het gebied van onze ICT oplossingen. Zo ook op het gebied van zakelijke telefonie. De online telefooncentrale kan aangepast worden aan wat jouw bedrijf nodig heeft. Diverse koppelingen kunnen worden gelegd en er is een gebruiksvriendelijk

online portaal waarin je zelf allerlei zaken kunt aanpassen. Je kunt bijvoorbeeld hier een welkomstboodschap instellen of een eigen voicemail. Andere zaken waar je via het portaal controle over hebt zijn onder meer tijdschema’s en belgroepen. Gaat er iets mis? Dankzij onze uitstekend bereikbare support staan we altijd voor je klaar. Problemen lossen we snel op.

ICT voor de uitzendbranche van Spreen ICT Ons ICT-Totaalpakket is de meest complete oplossing van dit moment. Met dit pakket hebben wij meerdere ondernemingen binnen de uitzendbranche compleet ontzorgd. De gehele ICT van jouw bedrijf wordt geleverd door één vertrouwde partner. Wij beschikken over de kennis om dit voor meerdere vestigingen te doen. Jij en jouw medewerkers kunnen vertrouwd, veilig en modern werken. Jouw onderneming zal te allen tijde bereikbaar zijn. Twijfel niet langer en vraag meteen een adviesgesprek aan.

Neem contact met ons op