maatwerk ICT oplossingen

Maatwerk ICT oplossingen Omdat ook jouw organisatie
uniek is!

Als aanvulling op het ICT-Totaal- en Telefonie-pakket is maatwerk soms gewenst. Nog meer finetuning met bedrijfsspecifieke oplossingen. Ook hier geen onaangename verrassingen door het vaste bedrag per medewerker per maand.
Neem contact op

Zakelijk Internet

Wij regelen je internet, wij zijn je vertrouwde partner als provider. Rechtstreeks contact, wij regelen je verbinding. Extra veilig, betrouwbaar en snel. Zelfs met een Reserve Internet via 4G. Zo blijf jij altijd bereikbaar!

Azure Cloudserver

Microsoft Azure staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en uitstekende prestaties. Jouw cloudserver vanuit Nederland. Altijd up-to-date, snel en extreem veilig. Geen investeringkosten meer in eigen apparatuur, en het onderhoud verzorgen wij.

Neem contact op

Diverse Software

Als aanvulling op het ICT-Totaalpakket leveren wij software als PDF XChange (alternatief voor Adobe-pakket) of een uitbreiding van het Microsoft 365 programma met bijvoorbeeld Power Automate, Power BI en Advanced Threat Protection.

Nog meer uitbreidingen

Bedrijfsunieke wensen

Hardware

Kies voor de beste hardware. Vertrouw op onze ervaring en korte lijntjes met fabrikanten.

  • Laptops, desktops en tablets van Dell, HP of Apple
  • Het netwerk van Draytek, Unifi of TP-Link Zakelijk
  • Telefonie via Yealink
  • Printen gaat uiteraard via HP

Alleen de beste devices

Geen concessies op kwaliteit

Managed Printing

Zorgeloos printen met Leasyprint. Onderhoud, papier, inkt. Alles wordt geleverd en geregeld. Printen met topkwaliteit van HP.

Haarscherp printen

Nooit geen printzorgen meer

Veilig Internet Training

Jouw systeem kan nog zo veilig zijn, je blijft afhankelijk van het gedrag van je medewerkers. Onze training geeft inzicht en handvatten om internetten en online communicatie nog veiliger te maken. Wapen je tegen veiligheidslekken!

Pak de zwakste schakel aan

Fouten maken is menselijk