David Haveman
ICT Engineer

Hallo, ik ben David. Sinds Juli 2017 in dienst bij Spreen ICT als IT professional in de Binnendienst.

Bij Spreen ICT verzorg ik diverse taken vanuit kantoor. Bijvoorbeeld het monitoren en beheren van klantsystemen en ons cloudplatform. Maar ook de dagelijkse controle van diverse diensten. Bijvoorbeeld al onze back-upvoorzieningen. Daarnaast help ik onze relaties middels hulp op afstand.

Voordat ik in dienst ben gekomen bij Spreen ICT heb ik IT ervaring opgedaan bij uiteenlopende bedrijven in de sector Media, Zorg en Welzijn, maar ook als IT ondersteuner voor het MKB. Hierdoor heb ik uiteenlopende ervaring in het dagelijkse beheer van complexe netwerk en IT omgevingen in combinatie met gebruikers ondersteuning.

In het weekend en na werktijd begeef ik mij graag onder vrienden. Ook het af en toe bezoeken of ondersteunen/mogelijk maken van festivals zijn voor mij ontspanning. Verder wordt mijn vrije tijd meestal opgevuld door mijn paintball sport, waarvoor ik voor diverse wedstrijden en trainingen veel reis (nationaal en internationaal)

Ik geloof dat ICT de gebruiker moet ondersteunen en moet bijdragen aan efficiëntie en gemak. Dit, voor de klant vaak onzichtbare onderdeel van ons werk, vind ik leuk. En extra leuk als je problemen detecteert en kan oplossen voordat de klant hier hinder van ondervindt. Het automatiseren en procesmatig oplossen van problemen en voorkomen levert interessante vraagstukken op waar ik mij graag in verdiep.