Teamwork makes the dream work!

Als bedrijf wil je zo efficiënt mogelijk samenwerken. Ook als het gaat om samenwerken met mensen en bedrijven die minder dichtbij zitten. Iedereen is druk en wil het beste uit zijn of haar tijd halen. Je hebt tenslotte maar zoveel uren in een dag. Gelukkig bestaan er steeds meer slimme oplossingen om efficiënter samen te werken met je collega’s en medewerkers.

Efficiënt en op afstand samenwerken

Dé oplossing om efficiënt en op afstand samen te kunnen werken, is Microsoft Teams. Sinds kort kan je als Office 365-gebruiker hier mee werken. Microsoft Teams is een professionele en handige samenwerkingstool, die je kunt gebruiken op zowel smartphone, tablet als computer.

Eenvoudig samenwerken in Microsoft Teams

In een overzichtelijke omgeving samenwerken, op afstand en bij elkaar. Microsoft Teams heeft het voor elkaar gekregen. Iedere gebruiker kan in de applicatie een ‘team’ aanmaken. Dit is het beste te vergelijken met een soort chatroom. Denk aan een speciale chatroom voor de social media, een bepaald blok in het bedrijfspand of een team voor een bepaald project waar een aantal medewerkers aan werken. In deze kanalen wordt alles besproken rondom het betreffende onderwerp.

Waarom kiezen voor Teams?

Maar er is meer: medewerkers kunnen ook onderling met elkaar chatten. Waarom dat nodig is? Met de nieuwe veiligheidswetgeving moet data van een (ex-)medewerker snel verwijderd kunnen worden. Goedbedoelde berichten over het bedrijf of kwaadwillende ex-werknemers kunnen ervoor zorgen dat gevoelige data op straat komt te liggen. Bij Teams kun je met een druk op de knop alle data van een bepaald persoon, project of rondom een woord terugvinden en verwijderen. Natuurlijk kunnen medewerkers chatten via bijvoorbeeld Whatsapp, maar deze informatie is niet veilig en niet terug te vinden voor jou. Dankzij allerlei slimme technologieën kan dit in Teams wel. Een ander groot voordeel zijn de kosten. Hoeveel verschillende plekken zijn er nu om data te bewaren? Teams maakt dit allemaal onnodig. Het levert je veiligheid op en maakt dat werknemers vanuit huis of kantoor efficiënt met elkaar kunnen samenwerken en overleggen. Ben je benieuwd of Teams iets voor jouw bedrijf kan zijn of wil je meer informatie? Kom dan een keer koffie drinken of vraag een offerte aan.
Offerte aanvragen