Telefonisch bereikbaar onder jouw voorwaarden

Telefonisch bereikbaar onder jouw voorwaarden

Veel ondernemers en werknemers geven hun mobiele privénummer aan relaties zodat ze ook bereikbaar zijn als ze niet op kantoor zitten om de vaste telefoon aan te nemen. Handig misschien, maar dat betekent dat je ook belletjes kan krijgen op het moment dat je daar niet op zit te wachten. Op een vrije dag of op vakantie bijvoorbeeld. Met Hosted Telefonie behoort dit tot de verleden tijd!

Altijd telefonisch bereikbaar

Kort samengevat is Hosted Telefonie, ook wel Hosted VoIP genoemd, een telefooncentrale in de cloud. Bellen gebeurt dus via internet. Dit houdt in dat je geen lokale telefooncentrale meer nodig hebt. Je bestaande computernetwerk en internetverbinding zijn genoeg om met Hosted Telefonie te kunnen werken. Hierdoor ben je niet meer gebonden aan een locatie als je wilt bellen. De klant belt één nummer en jij bepaalt waar en op welk toestel je het gesprek oppakt. Je kunt dus kiezen voor de professionele uitstraling van een vast nummer, maar deze opnemen met je mobiel. Of heb je opgenomen met je vaste telefoon maar wil je verder op je mobiel omdat je naar een afspraak moet? Ook dat is geen probleem. Ook fijn aan dit systeem: je ben alleen bereikbaar als jij dat wilt. Je vaste nummer schakel je bijvoorbeeld door op de momenten dat je dat wilt (vakantie, overleg, enz) maar voor je collega’s blijf je bereikbaar op je mobiele nummer.

Flexibel en schaalbaar

Naast flexibiliteit levert Hosted Telefonie nog een hoop extra voordelen op. Met Hosted Telefonie kan de kostenbesparing flink oplopen. Je hebt bijvoorbeeld geen traditionele telefooncentrale meer nodig. Daarbij is het onderhouden van het Hosted Telefonie netwerk een stuk minder arbeidsintensief. Veranderingen in het netwerk aanbrengen, bijvoorbeeld als je op grotere schaal wilt gaan werken of als een collega verwijderd moet worden, zijn eenvoudig te regelen en kosten een stuk minder dan aanpassingen doen in een traditionele centrale. Dat maakt Hosted Telefonie een aantrekkelijke oplossing voor iedere onderneming, groot of klein. Wil je meer informatie over Hosted Telefonie en hoe dit voor jouw bedrijf eruit ziet? Neem dan contact op met ons via e-mail (martijn@spreenict.nl) of vraag een offerte aan. Offerte aanvragen