Veilig inloggen op het werkaccount!

Zeg eens eerlijk; op hoeveel accounts heb jij hetzelfde wachtwoord? Waarschijnlijk – net als de meeste mensen – heel erg veel. Wel handig, niet zo veilig. Wil je de gegevens van je bedrijf beter beschermen? Kies dan voor tweefactor authenticatie. Op die manier weet je er zeker van dat degene die inlogt, ook daadwerkelijk die persoon is. Het systeem werkt vrij simpel: als je ergens inlogt moet je, naast je gebruikersnaam en wachtwoord, ook nog een code invoeren die je per sms of in de app krijgt. Op die manier is het 100% zeker dat jij degene bent die inlogt en niet iemand die toevallig jouw wachtwoorden weet.

Security feature

Deze manier van inloggen is een belangrijke security feature. We doen steeds meer met onze werkplek, werken op openbare netwerken en verschillende plaatsen. Tegelijkertijd hebben we vaak met ons ene wachtwoord steeds meer toegang tot bedrijfs- en persoonsgevoelige informatie. Je wil niet dat iemand toegang heeft tot alle informatie binnen jouw bedrijf. Op het moment dat er wordt ingelogd met jouw gegevens in het systeem, vervolgt er een melding op jouw mobiele telefoon.

Pushbericht

Op het moment dat er wordt ingelogd met jouw gegevens ontvang je een melding met een code. Je kunt zelf instellen of je een smsje, e-mail of pushnotificatie van de app wil hebben. Open je je mail op je telefoon? Ook dan krijg je de pushnotificatie en hoef je alleen op oké te drukken. Er wordt dan automatisch ingelogd. Wel even ontgrendelen natuurlijk. Ben je benieuwd naar tweefactor authenticatie voor jouw bedrijf? Of wil je meer informatie? Vraag het aan onze specialisten! Bel ons vrijblijvend op 0528 23 33 37 of vraag een offerte aan. Offerte aanvragen