werkplekbeheer

Werkplekbeheer uitbesteden? Eén totaaloplossing bij Spreen ICT

Als je op zoek bent naar één totaaloplossing voor alles omtrent werkplekbeheer, ben je bij Spreen ICT aan het juiste adres. Niet alleen kun je bij ons kiezen voor uiteenlopende ICT oplossingen, maar we leveren je ook nog eens werkplekbeheer op maat. Geen bedrijf is immers hetzelfde. Onze bedrijfsspecifieke oplossingen zullen jou en je onderneming verder helpen. Hieronder gaan we dieper in op wat werkplekbeheer precies is en waarom werkplekbeheer uitbesteden ook voor jouw bedrijf een aanrader is.

Wat is werkplekbeheer?

Simpel gesteld betekent werkplekbeheer het beheren van een werkplek. Met een werkplek kan van alles bedoeld worden, van een kantoor tot aan een bouwplaats. Zelfs een online werkplek is een optie, iets waar velen van ons tijdens de coronaperiode (en wellicht nu ook nog steeds) veelvuldig gebruik van hebben gemaakt. Deze plekken dienen beheerd en onderhouden te worden om een veilige en optimaal presterende werkplek te garanderen. Je kunt dit binnen je bedrijf zelf oplossen, maar vaak zien we dat dit niet goed gaat. Dit komt onder meer omdat werknemers dan niet meer toekomen aan hun belangrijkste taken. Werkplekbeheer op zakelijk gebied kun je daarom het beste uitbesteden aan een specialist.

De voordelen van werkplekbeheer voor (MKB) bedrijven

Als het gaat om je werkplekken, wil je dat alles optimaal is geregeld. Als je kiest voor een werkplekbeheer zakelijk pakket bij ons, zullen wij ervoor zorgen dat alles op het gebied van ICT soepel verloopt. Zo kan iedereen op de werkvloer zijn of haar complete potentie benutten. Wij werken hard op de achtergrond om ervoor te zorgen dat iedereen op de werkvloer goed kan functioneren. De systemen waarmee je werkt horen geen gedoe op te leveren. Wij zorgen er niet alleen voor dat alles naar behoren werkt, maar we zorgen er ook voor dat systemen en software makkelijk te gebruiken en toegankelijk zijn voor iedereen. In onze ICT Totaal oplossing krijg je alle ondersteuning die je nodig hebt. Wij verzorgen de complete installatie van zowel hardware als software. Ook het onderhoud en de ondersteuning doen wij. Je komt niets tekort, wij regelen alles wat je nodig hebt. Goede voorbeelden hiervan zijn bijvoorbeeld computers, laptops en printers. Ook maken we je wegwijs op het gebied van bijvoorbeeld de cloud. Dankzij de cloud kun je altijd en overal werken, en je beschikt bovendien over een back-up van al je bestanden. Wij zorgen voor een optimale werkomgeving die je soepeler dan ooit laat werken. De resultaten zullen boekdelen spreken.

Kies voor werkplekbeheer zakelijk: een totaaloplossing op maat

Elk bedrijf heeft andere behoeften. Daarom bieden we je niet alleen een totaaloplossing in de vorm van ICT Totaal, maar er kan bij ons ook gekozen worden voor maatwerk. Alles wordt afgestemd op wat jij en je werknemers nodig hebben, van hardware tot aan werkplekbeheer software. Dit alles bieden we je voor een vast bedrag per maand per medewerker. Wij werken op een transparante manier, zodat jij niet voor verrassingen komt te staan. Wij zeggen niet voor niets dat alleen het beste goed genoeg is voor ons.

Werkplekbeheer en meer? Spreen ICT helpt je graag

Voor een vast bedrag per maand per medewerker kun je beschikken over alles wat je nodig hebt op het gebied van werkplekbeheer. Kies je voor ons, dan ga je de samenwerking aan met één vertrouwde leverancier die alles voor je regelt op het gebied van internet, telefonie, hardware en software. Wij zorgen voor betrouwbare en moderne telefonie, een compleet veilige ICT en persoonlijk maatwerk. Wij bieden bedrijven zekerheid. Bovendien staan we altijd voor je klaar als je hulp nodig hebt. Benieuwd naar wat wij voor je bedrijf kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op of vraag gratis en geheel vrijblijvend een offerte aan.
Offerte aanvragen